Fint træningstøj fra Casall

Sunde & glutenfri Bananboller

skaermbillede-2017-01-26-kl-13-46-34 skaermbillede-2017-01-26-kl-13-44-14Jeg elsker bananbrød, som smager sundt og lækkert. I dag ville jeg prøve, at lave bananboller, fordi det er lidt nemmere at have med på farten. De blev virkelig virkelig svampede og lækre, så dem skal i altså prøve. Bananboller er virkelig nemt at lave. Bananboller kan både spises til morgenmad eller et lækker mellemmåltid. Jeg spiste en inden træning, det er nemlig vigtigt at få nogle gode kulhydrater før træning. Jeg ved godt, at kulhydrater er lidt i skammekrogen, men det er altså ikke berettiget. Kulhydrater giver energi til muskelarbejde, hvilket vi har brug for før en hård træning.
Rismel og mandelmel er naturligt glutenfrit. Jeg er sikker på, at i godt kan skifte melet ud med noget andet, det var bare lige det jeg havde herhjemme.

Bananboller
(4 stk)
2 bananer
2 æg
0,5 tsk salt
1 tsk kardemomme (eller kanel)
2 tsk fiberhusk
3 tsk sukrin (eller andet sødende)
2 tsk bagepulver
55 g mandelmel
40 g fuldkornsrismel
70g hakkede mandler

✮ Start med at blende bananer og æg.
✮ Tilsæt salt, kardemomme, fiberhusk, sukrin, bagepulver.
✮ Tilsæt mel lidt af gangen og til sidst de hakkede mandler.
✮ Brug to skeer til at forme 4 boller.
✮ Bag bananbollerne i ovnen ved 200 grader ca. 15-20 minutter.
✮ Spis med peanutbutter, smør, hjemmelavet chokoladecreme eller andet.

Maya

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint træningstøj fra Casall