Sunde romkugler med orange smag

Mine kosttilskud

skaermbillede-2017-01-26-kl-14-32-40skaermbillede-2017-01-26-kl-14-31-40 skaermbillede-2017-01-26-kl-14-33-31

Skærmbillede 2016-08-12 14.02.49

Det er vigtigt for mig, at passe godt på mig selv og mit helbred.  Jeg supplerer min daglige sunde kost med kosttilskud, for at være sikker på at jeg er dækket ind.
Jeg har for nyligt fået min første vitaminpakke hjem fra Takedaily hvor der er vitaminer til de næste 4 uger. Jeg har forinden indtastet en masse information om min kost, træning og generelle sundhedstilstand. Min pakke med vitaminer og mineraler er derfor sammensat specielt til mig.

Jeg skal tage multivitamin med ekstra D vitamin, Omega 3 og et kombineret præparat kaldet “Joint, Bone & Muscle”. De fleste danskere mangler D-vitamin om vinteren, da vi ikke får nok sollys.
Omega 3 får jeg ikke særlig meget af, da jeg ikke spiser nok af den fede fest. Omega 3 er rigtig vigtigt at få nok af, især når man træner, da det har en antiinflammatorisk effekt, hvilket er hensigtsmæssigt til at “bekæmpe” den milde betændelsestilstand som kan opstå efter træning. Omega 3 har en hel række sundhedsfremmende effekter fx. er det godt for vores hjerne, led og øjne – og derudover forebygger omega n3 bla.  blodpropper og diabetes.
Joint, bone & muscle består af Vitamin C og D, samt calcium, kalium, magnesium og mangan. Magnesium er blandt andet godt til vores knogler, muskler – og især til at optimere min restitution.  Hvis du er i tvivl om hvilke kosttilskud, som du skal tage så kan du få personlig rådgivning hos takedaily. 

Jeg vidste godt, at jeg med fordel kunne supplere min kost med netop disse tilskud. Problemet er bare, at jeg førhen var meget dårlig til at huske mine tilskud i en travl hverdag. Det hjælper dog meget, at jeg nu har gjort det til en del af min morgenrutine. Jeg har pakken med tilskud liggende fremme i køkkenet, så husker jeg den nemlig. Pakken er ligesom en bog når man lukker den, så den er pæn at have stående fremme.
Indpakningen har søde og sjove citater bagpå fx. “Kiss daily”, “Take a chance” “take a breath”. De små statements får mig til at smile, når jeg trykker pillerne ud af emballagen.
Når man skal være væk et par dage behøver man ikke tage hele æsken med, man kan nemlig bare klippe de antal dage man er væk ud.

RABATKODE
MAYADROEM50 giver dig en rabat på 50% når du bestiller dine vitaminpiller første gang hos TAKEDAILY
.. Men skynd dig, for koden gælder kun i 3 dage ! 🙂

Maya

Sponsoreret af TakeDaily 

 

   

3 kommentarer

 • Anne Sofie

  Hej Maya,
  Når jeg prøver at bestille, siger siden, at koden ikke eksisterer eller allerede er brugt? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hej igen!
  Jeg skrev selv til dem, og nu fungerer koden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde romkugler med orange smag