Sund og nem Banankage (gluten-og laktosefri)

Bananpandekager – En god start på dagen

p1050665

Når jeg har god tid, så elsker jeg at starte dagen med bananpandekager. Jeg laver oftest en større portion, så jeg har til flere dage. De kan sagtens holde sig på køl i et par dage, men de forsvinder sjovt nok på mirakuløst vis ret hurtigt. Det er på ingen måde mig der har opfundet bananpandekager, men nu får i min favorit opskrift. Jeg elsker den flotte farve pandekagerne får, når æggeblommerne er meget gule, det oplever jeg altid ved økologiske æg? 

Bananpandekager
(6-8 stk)
2 bananer
4 økologiske æg
2 spsk havregryn
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
1-2 tsk kardemomme
1 spsk sukrin
2 spsk fuldkorns rismel
Kokosolie

☆ Blend sammen
☆Tilsæt  mælk hvis konsistensen er for tyk/mere rismel hvis den er for tynd.
☆Steg på panden i lidt kokosolie.

Avocado-orange mousse
1 avocado
6 dadler
1 spsk kakao
0,5 tsk kokosolie
Skal fra en halv økologisk appelsin
Vand til det får den rigtige konsistens
☆ Blendes sammen til det får den rigtige konsistens.

Maya

1 kommentar

  • Lene

    Hvad kan man erstatte fuldkornsrismel med? Tænker de skal på fødselsdagsbordet i morgen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og nem Banankage (gluten-og laktosefri)