Noget jeg er stolt af..

10 ting, du måske ikke ved om mig

10287-maya-lutzhoeft-04
10287-maya-lutzhoeft-15

Fotograf: Kenneth Stjernegaard

1.Mine internet faner skal ligge i en bestemt rækkefølge, ellers forvirrer det mig. Så når jeg har flere sider åben, så skal facebook ligge til venstre, blog i midten og de resterende sider til højre…
2. Jeg har SÅ meget træningstøj – og vil derfor sælge ud af noget af dét. Derfor vil jeg sammen med  Camilla (Fitnrun.dk) og Mette lyngholm holde et stort fitness-loppemarked! Mere herom når vi har fundet en dato 🙂 ..  Det bliver selvfølgelig i Aarhus.
3. Jeg er virkelig blevet afslappet med at få taget billeder af mig. Førhen synes jeg det var virkelig akavet, men nu kan jeg sagtens nyde at få taget billeder – og det gør mig ingenting at der går andre mennesker forbi….
4.Jeg ville rigtigt gerne i gang med at lave Youtube-videoer, men jeg har bare det problem, at jeg slet ikke kan deale med min egen stemme, når jeg hører den. Hvordan kan den være SÅ anderledes i virkeligeden, end den er i mit hoved?
5. Mit mål for 2017 var at være mere “girly”, altså tage almindeligt pænt tøj på, makeup og gøre noget ud af mig selv.  Det går bedre, men ikke helt godt nok endnu. Det er bare så nemt, at rende rundt i træningstøj altid. Kender i det?
6. Til januar 2018 udkommer min bog <3 🙂 Jeg glæder mig så meget!!
7. Når bogen sendes til tryk til oktober, så overvejer jeg at tage på en laaang solskinsferie!! Jeg trænger SÅ meget til ferie, men jeg kan ikke holde rigtigt fri før. Jeg skal dog 2 uger på Marbella FitnessCamp, men jeg er nødt til at arbejde lidt på manuskriftet i de uger – og så er det jo ikke ligefrem en afslapningsferie med alt den træning 😉 ..
8. HVER gang jeg går ud af døren tæller jeg til 3: 1. Nøgler, 2. mobil, 3. pung.  Det virker fjollet, men det gør at jeg aldrig glemmer det vigtigste!
9. Jeg medvirker i Marts-udgaven af Aarhus Panorama. Ovenstående billeder er en del af artiklen. Magasinet er gratis og kan findes forskellige steder i Aarhus.
10. Jeg blev månedens premium blogger hos Bloggersdelight. Læs interviewet: her. 

Maya

   

5 kommentarer

 • Åh, jeg er også nazi med mine internet faner – det er så fjollet, men det forstyrre altså, når de ikke står i ‘rette’ orden 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseBerg-Sonne

  Jeg er også med på den med fanerne. Facebook helt til venstre, helt bestemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Maya
  Hvilke uger deltager du på Marbella Fitnesscamp? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg hopper også med “på bølgen” vedrørende faner. Ellers kan jeg ikke koncentrere mig og forstår virkelig ikke mennesker der kan have dem sådan “i uorden”!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget jeg er stolt af..