Træningsprogram til kvinder: Full body & Cardio

Nike favoritter

picmonkey-collage-2

1.1. Nike pro rival 2.  Nike Zonal Cooling  3. Nike pro hypercool 

1 indy pro 2. Nike Therma Element 3. Zonal Strength 

1.Nike pro indy cooling 2. Nike tech fleece trøje 3.Nike tech fleece  (affiliate)

På denne regnfulde mandag kan man virkelig blive fristet til internetshopping. Jeg køber faktisk stort set alt på nettet, fordi jeg ikke orker butikkernes trængsel. Jeg kender mine størrelser i alle mærker, så det er nemt bare at klikke hjem. Derudover kan man på Nike’s hjemmeside få produkter, som man ikke altid kan få i butikkerne.  Jeg faldt netop over disse fine ting derinde, som jeg gerne ville have. Lige nu er jeg på udkig efter et par pæne sorte tights, og jeg tænker at Nike Pro Rival kunne være en mulighed pga. de fine detaljer på benets bagside.
Derudover ønsker jeg mig virkelig et nyt “nike-sæt”, som man kan bruge hjemme og jeg har virkelig forelsket mig i Nike tech fleece sættet (trøje/bukser), eller også skal jeg købe et nyt Nike Vintage sæt som jeg har nu (trøje /bukser), det har virkelig LEVET i.

Maya

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til kvinder: Full body & Cardio