5 super effektive programmer til intervalløb!

Ny model af de populære 2XU PTN Midrise – med diamanter

_mly5255_mly4975

_mly4951
skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-17

2XU har gjort det igen! Deres helt nye model:  2XU PTN Mid-rise er netop kommet til Danmark – og jeg fik i sidste uge mit par ind af døren.
Som altid er der kun kommet et begrænset parti, så man skal ikke vente alt for længe..
Det australske 2Xu (udtales two times you) er stormet frem, og man ser altid nogen i fitnesscenteret med tights med det genkendelige X på låret..
Jeg tror dog, at der stadig er mange som synes det er mange penge at bruge på et par tights. Jeg tænker at man skal se på det som en lille investering, fordi de holder i virkelig virkelig lang tid.  Jeg har tights som er flere år gamle, men som stadig har bevaret deres kompression, pasform og udseende.

Den nye 2XU PTN mid-rise har ligesom de tidligere mid-rise modeller en høj talje, hvilket også siger sig selv i navnet. De er utroligt dejligt at de strammer ind om maven, og at bukserne bliver siddende, hvor de skal – endda uden at have en elastik-snor i livet. Disse tights er kompressions tights, hvilket øger blodgennemstrømningen i musklerne, hvilket blandt andet har betydning for en hurtigere restitution. Derudover så er det virkelig dejligt at de sidder til, og strammer benene lidt ind og løfter måsen! 😉 ..  Ydermere er jeg virkelig vild med designet, med de her små diamanter. De er dog sorte bagpå, hvilket jeg synes er meget praktisk.
En god ting ved 2XU er også at der er mulighed for at bestille dem med ekstra benlængde. Det er dog ikke nødvendigt for mig, da jeg kun er 164 cm. Jeg synes de er meget størrelsessvarende, jeg har en small. Denne model er forbedret og er derfor IKKE gennemsigtig!

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-35
Jeg har fået muligheden for at give jer en rabatkode så i sparer 10% hos Fitnesspigen.dk fx. på de lækre tights.
I skal blot bruge koden: mayadroem

Maya

Indeholder reklame/affiliate-links

   

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Hej. Du bruger str small i X2U, svarer det ca til str 36? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   ja ca 🙂 – men der er en str. guide på deres hjemmeside i forhold til vægt og højde:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 super effektive programmer til intervalløb!