Ny model af de populære 2XU PTN Midrise - med diamanter

Ud af mit vinterhi – Lysere tider venter!

_mly6373

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-17

Jeg kan virkelig mærke, hvordan mit humør påvirkes af at vi går lysere tider i møde. De her forårsdage med solskin og blå himmel har virkelig været godt til mig. Det føles lidt som om man har været i vinterhi i nogle måneder, men nu kommer lyset og vi kommer alle ud fra vores hi.
Jeg skal ikke ligge skjul på, at jeg har haft nogle hårde måneder over vinteren, hvor jeg har været meget presset arbejdsmæssigt. At skrive en bog, tage en personlig træner uddannelse og drive en nystartet virksomhed er ikke noget man bare gør, det kræver hårdt arbejde  – og indimellem har jeg haft svært ved at få enderne til at mødes.
Jeg har valgt at anskue verdenen med et så positivt livssyn som det overhovedet er muligt. Det er ikke fordi, at jeg altid render rundt med et stort smil, men jeg gør meget for at vende tingene til noget positivt. Jeg føler mig jo virkelig privilegeret og jeg er virkelig glad for mit liv, så det er dumt at hænge sig i små negative detaljer.
På det seneste har jeg alligevel kunne mærke, hvordan jeg begynder generelt at se mere lyst på fremtiden. Det er som tingene igen begynder at gå lidt min vej. Jeg er snart færdig som personlig træner og har allerede fundet lokaler i Aarhus, jeg åbner snart op for online kostvejledning, bloggen går godt – og jeg elsker det. Derudover er jeg kommet et godt stykke med bogen, hvor manuskriftet skal afleveres før sommerferien. Og så omgiver mig simpelthen med nogle skønne mennesker. jeg føler mig så taknemmelig og glad!!  🙂
_mly6388

Billederne er fra en skøn dag i går med Mette Lyngholm , hvor vi tullede lidt rundt i Aarhus og bare nød det skønne vejr. Mette og jeg skal på ferie om lidt over 2 uger, det skal jeg nok fortælle lidt mere om snart 🙂
Mit fine outfit er fra Stylepit, som lige nu kører en 90’er kampagne. Jeg er jo født i 1990, og jeg synes det er virkelig sjovt at se, hvordan moden hele tiden vender tilbage til noget fra tidligere, fordi moden vel er en cyklisk proces. Lige nu er der virkelig fokus på alt der er lidt “retro”, fx. jeans, bomber jakker, logo tshirts, denim jakker og SNEAKERS i alle afskygninger.  Derfor har jeg fundet nogle klassiske items, som kan bruges især her til foråret, men også til andre sæsoner.
Derfor var jeg hoppet i de lækre jeans (med plads til squat mås) fra Lee, de er lige så gode som dem jeg havde da jeg var yngre. Denimjakken er fra Levis, som jeg synes er mega mega cool! 🙂  Tshirten er fra Hilfinger Denim.
Derudover har jeg købt et par Adidas Orginals Gazelle sneakers i den fineste lyserøde/fersken farve. Jeg ejede et par i blå som teenager, så det er virkelig sjovt at have sådan et par igen. 🙂 Hvad synes i om det?
Lige nu sidder jeg i toget på vej på København, jeg skal til et par møder, et event og nyde tid med et par søde veninder.
_mly6177
_mly6187
_mly6151

SHOP: JEANS, DENIMJAKKE, SKO, TSHIRT. 

Maya
Indeholder reklamer/affiliate-links 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny model af de populære 2XU PTN Midrise - med diamanter