Jeg turde, at tage springet - og forfølge min drøm!

Blomkålspizza med parmaskinke & Pesto

blomkaalspizza-5-1 blomkaalspizza-8

Imens jeg er i Spanien har jeg fået et par skønne bloggere til at dele en opskrift. I dag er det skønne Nadia fra Lifebynan.dk, som vil dele en opskrift på en lækker blomkålspizza.  Nadia deler utroligt mange lækre opskrifter på sin blog. Jeg synes især at der er mange lækre aftensmadsopskrifter, men også søde sager.  Hendes opskrifter er altid simple at gå til, og kræver som regel ikke en masse fancy ingredienser. Jeg vil virkelig anbefale jer, at følge med: her. 

Blomkålspizza med parmaskinke og pesto
1 pizza

Blomkålsbund
½ blomkålshoved (cirka 400 gram)
2 æg
2 spsk. revet parmesan
Salt og peber

Pizzasauce
1 dåse hakkede tomater
1 fed finthakket hvidløg
1 finthakket løg
1 spsk. tørret oregano
1 drys chilipulver
Salt og peber

Topping
Revet mozzarella
Parmaskinke
Snittet hjertesalat (spinat eller rucola kan også bruges)
Cherrytomater i kvarter
Parmesanost i flager
Persillepesto (anden grøn pesto kan også sagtens bruges)

Blomkålsbund
Riv blomkålen og bland den med de øvrige ingredienser eller blend hele molevitten i en foodprocessor. Fordel massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så den fylder hele pladen. Bag bunden 15-20 minutter ved 220 grader. Imens bunden er i ovnen, laves pizzasaucen.

Pizzasauce
Bland alle ingredienserne i en gryde, lad det simre i 4-5 minutter og smag til med salt og peber. Brug cirka halvdelen af saucen til pizzaen og frys den anden halvdel i en frysepose – så har du til næste gang, du laver pizza.

Når bunden er bagt fordeles først pizzasauce og derefter revet mozzarella på bunden. Smid pizzaen i ovnen igen og giv den 5-10 minutter ved 220 grader til osten er smeltet. Top med salat, parmaskinke, cherrytomater, parmesanost og pesto og servér straks.

Find flere lækre opskrifter på Nadias blog: her.
blomkaalspizza-19

2 kommentarer

  • Ea

    Tak for opskrift, den kommer på menuen imorgen 🙂 Bliver bunden sprød?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de fine ord! 😍 Håber, at du får en skøn ferie 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg turde, at tage springet - og forfølge min drøm!