Skønne muffins med hindbær og chokolade

Ferie i Spanien – Det var svært, at komme ned i gear!

Processed with VSCO with c1 preset

På billedet: Nederdel: Moves by minimum – Sko: Puma (reklame links) 

Jeg er netop kommet hjem fra Marbella, hvor jeg har været på en uges fitnesscamp. Jeg var med i Spanien for at hjælpe med at babysitte Mette’s datter – og hjælpe med træningen af de seje deltagere. Derfor var det en ferie, hvor jeg var meget “på” – og hvor der ikke var så meget tid til afslapning. Jeg tror dog, at det var godt for mig at der skete mange ting, så man ikke tænkte så meget på arbejde, som hvis man bare lå og stirrede ud i luften.

Jeg har arbejdet ekstremt meget de sidste par måneder, og jeg har virkelig set frem til at skulle holde ferie. Jeg arbejdede nærmest i døgndrift, for at kunne nå det hele, så jeg ville kunne holde fri i en uges tid. Derfor burde jeg med god samvittighed kunne slappe af og bare nyde at være der. Alligevel var det virkelig virkelig svært for mig. Det tog mig mange dage at komme ned i “gear” – og da jeg endelig følte at jeg var blevet mere afslappet, så blev jeg ramt af lidt sygdom. Det er typisk, når kroppen får lov at slappe helt af. .. Kender i det?
Jeg forstår ikke, hvorfor det kan være så svært at koble af? .. Det er som om det er ekstra svært, når man er selvstændig. Når man driver en enkeltmandsvirksomhed, så er  præmissen jo, at man er den eneste som får arbejdet gjort. Når jeg ikke arbejder, så sker der jo naturligvis ingenting. Alligevel er det noget som jeg virkelig føler, at jeg skal arbejde med. Ikke bare på ferier, men også med at koble af om aftenen eller i weekenden!

Hver gang jeg havde et ledigt øjeblik tænkte jeg:” Jeg kunne jo liiiiige arbejde lidt”. Jeg burde måske have ladet min Macbook blive liggende derhjemme, det tror jeg at jeg vil gøre næste gang. Jeg brugte de aftener, hvor jeg passede en sovende Amilia på at besvare mails og lave kostplaner til jer. Jeg havde lovet mig selv, at holde så meget fri, som det var muligt. Jeg vidste, at det var det jeg havde brug for, for at kunne vende tilbage med fornyet energi. Det er også derfor, at der har været utroligt stille på bloggen, kun afbrudt af 3 skønne gæstebloggere, som har delt lækre opskrifter med jer.
Jeg tror det er første gang, at jeg har holdt fri fra bloggen i en hel uge. Det føltes virkelig underligt, men jeg tror at det kan være meget sundt engang i mellem. Jeg havde brug for at fylde mig selv op med noget inspiration & motivation, så jeg kan give noget videre til jer. At være sådan et sted, er virkelig noget der fylder min “motivationsbeholder” – og jeg føler mig virkelig inspireret til at dele en masse med jer. Jeg har ikke kunne lade være med at skrive idéer til blogindlæg ned i note funktionen på min iphone. Jeg ved faktisk, ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg tror ikke, at en almindelig afslapnings badeferie, ville have “fyldt” mig så meget op med motivation, som denne træningsferie.

Det har været en helt fantastisk ferie, hvor jeg kunne nyde solen, træne en masse, få serveret lækker og sund mad  -og selvfølgelig nyde tid med Mette & Amilia.
Jeg har fået taget en masse fine billeder dernede – og jeg vil nu gå igang med at skrive indlægget om Marbella Fitness Camp. Det er virkelig noget som jeg vil anbefale jer. Jeg skal derned i uge 32 igen, og jeg håber at vi ses! 🙂
Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne muffins med hindbær og chokolade