Skønne muffins med hindbær og chokolade

vanillemuffins-2

I mens jeg er i Spanien har jeg fået en række af mine yndlings bloggere til at dele skønne opskrifter med jer.  I dag er det Stinna, som har madbloggen Stinna.dk. Stinna’s madfokus er sunde og vegetariske retter – og sundere søde sager. Hun laver virkelig mange sunde opskrifter, som er nemme at lave, derudover har hun mange allergivenlige opskrifter, hvis du fx. ikke kan tåle gluten og laktose. Jeg bliver altid meget inspireret når jeg besøger hendes blog. Stinna har sammen med  Julie Bruun  lavet en kogebog med nem hverdagsmad, som allerede kan forudbestilles: her – den skal jeg i hvert fald helt sikkert have fat i.  :).

I dag vil Stinna dele opskriften på lækre sundere muffins:

★ VANILLEMUFFINS MED CHOKOLADE OG HINDBÆR ( 6 MUFFINS) 
1 dl havregryn (kan købes glutenfri)
1 dl havremel (kan laves selv)*
2 æg
2 små bananer
½ tsk vanillepulver / korn af 1 vanillestang
1 tsk bagepulver (kan købes glutenfri)
1 spsk kokosolie / smør
4 bløde dadler
lidt salt
50g mørk chokolade
friske hindbær

* Havremel kan laves selv – du skal blot blende havregryn og have 1 dl mel.

Sådan gør du: 
Rør havregryn, havremel, salt, bagepulver, vanillepulver og kokosolie sammen.
Blend bananer og dadler sammen.
Bland det hele i en skål.
Kommes i muffinsforme. Jeg bruger silikoneforme.
Bages ved 200g varmluft i ca. 25 minutter ( afhænger af din ovn). Bages på midterste rist.
Smelt mørk chokolade i vandbad eller ved lav varme i en gryde.
Når muffins er kølet af, kommes der mørk chokolade på toppen. Top med friske hindbær.
Velbekomme!

BESØG STINNA’S BLOG: HER og find flere lækre opskrifter! 🙂 
vanillemuffins

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.