Den bedste køkkenmaskine og opskrift på lækre gulerodsboller

Marbella Fitness Camp

image1-2
image1
p1060793
image1

image1-1
image2image1-1
image2

Påskeugen blev brugt på Marbella Fitness Camp i Spanien.  Denne gang var jeg dernede sammen med Mette Lyngholm og hendes datter Amilia.
Ugen var en vægttabscamp med en flok seje deltagere. Jeg var primært med for at kunne hjælpe Mette og passe Amilia, som er 9 måneder. Jeg synes det var så hyggeligt at babysitte A, mens mor fik deltagerne til at svede. Hun var så sød og nem – og det gik over alt forventing. Jeg var der selvfølgelig også for at deltage i træningen så vidt det var muligt, og for at få sol og gode oplevelser! 🙂

Marbella Fitness Camp er et fantastisk sted!!  Det var  2. gang, at jeg var dernede – og bestemt ikke sidste gang. Jeg kommer allerede tilbage igen i uge 32, hvor Mette afholder Get fit camp. Der er stadig ledige pladser, så det kunne være vildt fedt, hvis nogen af jer tilmeldte jer. Man kan sagtens tage alene afsted, det er der mange som gør. Det gjorde jeg også selv sidste år, og det var virkelig en god oplevelse. Man snakker med alle på campen  – og der opstår hurtigt et fællesskab.

Campen (Finca Naundrup) ligger ved Marbella/Calahonda. Det er ca. 30 minutter fra Malaga lufthavn. Det er en god idé, at booke i god tid, da man så nemmere kan finde billige flybiletter dertil, ryanair har fx. en rute og det tager ca. 3,5 time fra Billund. Maden er inkluderet under opholdet – og man får virkelig lækker og sund mad 3 x om dagen. Der er selvfølgelig en skøn pool og det ligger ca. 3 km fra stranden.  I området er der også forskellige butikker, restauranter mm. og så kan man tage en taxa til det populære puerto banus.

Der findes forskellige camps dernede, så uanset om du er til fitness, zumba eller crossfit, så er der en camp som passer til dig.  Der er også flere forskellige slags træninger på hver camp. Det er lidt forskelligt, hvor mange timers træning der er. Typisk vil der være noget let før morgenmaden fx. yoga eller powerwalk, dernæst vil der være træningen om formiddagen – og så sidst på eftermiddagen. Man kan selv bestemme, hvor meget man vil være med til. Der er oftest en hviledag midt på ugen, hvor kroppen kan restituere og gøre sig klar til mere træning.  På hviledagen plejer der at blive arrangeret en eller anden udflugt, som man kan tilmelde sig.
Træningsområdet har super gode faciliteter, og der er i år kommet et stort nyt rack – og der bliver lagt gulv på hele banen. Derudover er der selvfølgelig håndvægte, vægtstænger og skiver, kettlebells, medicinbolde, store dæk, TRX – og meget mere.

At være afsted på en fitnesscamp giver virkelig motivation til ens træning. Det er fedt at møde andre mennesker med de samme interesser – og man har det virkelig sjovt dernede. Det er en virkelig god blanding af træning, afslapning, fællesaktiviteter og fritid til at gøre hvad man har lyst til.
Jeg håber, at vi ses i  August! :).
Maya

image3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste køkkenmaskine og opskrift på lækre gulerodsboller