Lad mig hjælpe dig med, at nå dit mål!

Artikel i Woman: “Den største misforståelse om sundhed er…”

fullsizeoutput_26d

Jeg er ret stolt af, at jeg i denne måned er med i en artikel i Woman. Artiklen hedder “Den største misforståelse om sundhed er…” og der medvirker 5 eksperter. En sportsudøver, en diætist, en psykolog, en træningsekspert – og så er jeg med som sundhedsblogger.  Vi kommer alle fem med vores bud på, hvad kvinder misforstår ved sundhed. Det handler blandt andet om misforståelser omkring at kulhydrat og gluten bliver opfattet som usundt og forbudt, at der kun findes en måde at være sund på, at kvinder spiser for lidt generelt og tror at de skal løse alle problemer i verdenen på egen hånd.
Mit eget bidrag til artiklen handler om, at det er en misforståelse at den perfekte krop findes, og at det er noget vi bør stræbe efter at opnå.  Jeg tror at min krop er perfekt for mig, fordi den stemmer overens men den hverdag som jeg har – og gerne vil have. Jeg tror at det er en misforståelse, at vi alle skal se ud på den samme måde. Den perfekte krop er en illusion. Der er lige så mange perfekte kroppe, som der er kroppe! 🙂 …
Når vi sammenligner os selv med andre, så bliver vi nemt ulykkelige. I stedet bør vi kigge på os selv  – og værdsætte den vi er og de fremskridt der sker for os.
De sociale medier gør det nemt for os, følge med i andres liv på tæt hånd. Lad de sociale medier inspirere os, lad os have det sjovt – og gøre det vi godt kan lide. I artiklen kommer jeg altså ind på hvorfor vi stræber efter at ligne andre kvinder – og hvordan vi finder frem til vores egen sundhed.  Det er et virkelig interessant emne – og jeg kunne have skrevet flere sider om dét, men jeg er taknemmelig for at sundhed i dette perspektiv har fået spalteplads.

Jeg synes, at i skal suse ned og købe det nye WOMAN. Denne artikel har en ret bred sundhedsvinkel – og det kan jeg virkelig godt lide. Det giver ikke mening for mig kun at anskue sundhed som noget der blot handler om hvad vi spiser og hvordan vi træner. Sundhed er så meget mere end dét!

Jeg kunne rigtig godt, tænke mig at høre fra jer hvad I tror er den største misforståelse om Sundhed?  – Hvorfor stræber vi efter at ligne andre kvinder? og hvordan finder vi frem til vores egen sundhed?
Maya

   

2 kommentarer

 • Christina

  Jeg tror du har ret i, at mange tror sundhed hænger sammen med rigtig kost (grønsager, fedtfattigt kød osv) og hvormeget man får trænet. Men det mentale spiller også en vigtig rolle. Hvordan har vi det med os selv, og vores omgivelser gernerelt. Hvordan fungere vi på jobbet osv. Generelt kan man vel sige, at sundhed også hænger sammen med ens eget selvværd. Og selvværd kan man jo opnå på mange områder, som ikke kun handler om hvordan vi ser ud fysisk.
  Men der er da også noget sundhed i nydelse af de “såkaldte forbudte” fødevare. For hvem elsker ikke en burger, en kage eller en skål slik eller hvad man er til. Jeg tror ikke fornægtelse føre noget godt med sig. Jeg tror man skal nyde det, hvis nogle af tingene byder sig, eller hvis man har det sådan en dag, at man bare ikke kan slippe tankerne omkring den burger man har lyst til. Den velvære man føler mens man spiser den, eller det chokolade eller hvad det nu er, er sundt for sjælen, hvis man da ellers kan lade være at banke sig selv oven i hovedet med dårlig samvittighed bagefter. For så er det jo ikke længere så sundt vel. Sundhed er vel også at ha en positiv tilgang til tingene og så at kunne grine. Grin er sundt😁.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tak for din kommentar med mange fine synspunkter 🙂
   God søndag! Kh. Maya

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mig hjælpe dig med, at nå dit mål!