Hvor mange sæt & gentagelser i styrketræning?

Skønhed: Mine favoritter

untitled

Selvom det ikke er det, som jeg blogger mest om, så interesserer jeg mig faktisk en del for skønhed og makeup. Jeg prøver indimellem nogle nye produkter, men jeg har også produkter som jeg har brugt i årevis. Der er virkelig ingen der slår denne mascara, som jeg har brugt siden jeg var 18.  Jeg vil i dette indlæg fortælle om. mine 6 beauty favoritter. 

1. M2-vippeserum  Jeg er nok ikke den første der omtaler M2 vippeserum, men den er virkelig FANTASTISK!! Mine øjenvipper er vokset betydeligt, efter at jeg har brugt M2. Jeg bruger den hver aften, hvor jeg ligger den på som om det var en våd eyeliner. Jeg brugte den ca. 4-5 uger før jeg begyndte at se resultater. Efter 6-7 uger holdte jeg en længere pause, men er netop startet op igen. I stedet for at holde pauser, er det bedre at skrue lidt ned. Så brug det hver dag i 6 uger, derefter brug det hver anden dag i en periode, hver 3. dag og hver 4 dag. så vil resultatet varer længere.

2. La roshe posay CC Cream. Jeg har brugt denne CC-cream siden min veninde Stephanie tippede mig om den for et års tid siden. En Cc-cream dækker ikke nær så neget som en foundation, men det kan jeg egentligt godt lide. Den giver mig et meget mere naturligt look, hvor man stadig kan se mine fregner, som jeg godt kan lide. Jeg bruger kun foundation til arrangementer mm. CC-creamen giver mig en mere ensartet hud, og det er virkelig pænt. Den egner sig til sensitiv hud, og er uden parabener og olie. Jeg har tippet flere af mine veninder om den, og det skal i selvfølgelig også tippes om 🙂 .. Den koster blot 160 kr her. 

3. Clean parfume. For snart et år siden prøvede jeg denne parfume for første gang, og det var bare som om jeg fandt “min duft”. Den er meget mere frisk, end dem jeg har brugt tidligere. Jeg synes den passer perfekt til en “træningspige”. Den dufter frisk af sommer – eller måske særligt sommerregn. Jeg har flere gange fået komplimentet “hvor dufter du godt!” – og det er altså denne parfume 🙂 .. Der findes mange clean varianter, så måske er der en anden, som du endnu bedre kan lide! 🙂

Karameju LOVE face mist. Jeg prøvede denne face mist, da jeg modtog min GOODIEBOX for et par måneder siden, hvilket er et fantastisk koncept i øvrigt. En face mist er en fugtspray, som kan bruges i ansigtet, på kroppen eller i året. Den indeholder planteekstrakter og æteriske olier – og genopretter hudens PH balance.
Jeg bruger den primært i ansigtet, hvor den virkelig giver mig friskhed. Jeg bruger den som regel når jeg ikke har makeup på, men man kan godt selvom man har. Den indeholder ikke parabener.

5. Helena Rubinstein Mascara . Jeg er ret sikker på, at jeg har købt denne mascara siden jeg var 18. Jeg holdte en stor fest, og fik adskillige gavekort til Matas. Så jeg gik derind og købte en hel masse makeup, og ville kun have det bedste. Det gav mig nogle ret dyre vaner, men denne mascara har jeg simpelthen ikke kunne slippe. Den giver både volume og længde. Jeg køber den version som ikke er vandfast, men den er tårefast – og derfor kan den godt holde til lidt træning og sved. Jeg synes den er virkelig nem at ligge på, og giver et virkelig flot udtryk! 🙂 Til hverdag bruger jeg måske bare et enkelt lag eller to, men til fest mm. giver jeg den flere lag, og den klumper ikke alligevel! Jeg er sikker på, at jeg også bruger denne mascara om 10 år!
(For et halvt års tid siden prøvede jeg denne mascara til kun 134 kr, som jeg synes var ret fin bare til træning. Det gode er at den kan skyldes af i bruseren bagefter. Den er også et godt billigt alternativ) 

Maria Nila shampoo/balsam:  I sommers startede jeg med at bruge denne shampoo og balsam. Jeg bruger serien “SOFT”, som er udviklet til tørt hår og indeholder blandt andet arganolie. Jeg føler altid at mit hår er blødt og velplejet og nemt at rede ud. Derudover synes jeg at det dufter virkelig dejligt.  Maria Nila er uden parabener og sulfater.  Fås også i praktiske størrelser til træningstasken.: 100 ml Maria Nila Shampoo / 100 ml Maria Nila Balsam 
Maya

Indeholder reklame-links

10 kommentarer

 • Jeg er generelt ret stor fan af alle Helena Rubinsteins mascaraer. De er altså bare gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror faktisk jeg havde den mascara for mange år siden og elskede den! Ved ikke hvorfor keg gik væk fra den. Nok fordi jeg er besat af altid at skulle prøve nyt. Men kan være jeg skal gå tilbage til den næste gang der skal købes ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Maja 🙂
   Ja nogle gange vil man bare prøve noget nyt. Har jeg også gjort nogle enkelte gange 🙂
   men Mascara er i hvert fald den jeg har holdt fast i, i flere år! 😀
   Den er fantastisk synes jeg 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hvilken hudtype har du? 🙂
  Jeg er ret varm på CC-creamen, men jeg har selv fedtet hud, så jeg ved ikke, om CC-creamen egner sig til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Rebecca 🙂
   Uh, det ved jeg faktisk ikke. Tror jeg har en ret normal hud 🙂
   Den webshop som jeg har linket til, er rigtig sød til at hjælpe med hvilket produkt der passer til en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej, da du tippede om cc cremen ville jeg gerne prøve den, men jeg har allerede fortrudt købet fordi den får mig til at se helt orange ud… og det synes jeg ikke er okay. Så fortrækker jeg declore bb cream som fugter og ser naturlig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Victoria! 🙂
   Nå, det er jeg ked af. Altså, alle er jo også bare forskellige, og det er ikke alt der fungerer for alle.
   Jeg synes bestemt ikke at jeg ser orange ud. Den skal netop tilpasse sig hudens egen farve! :)… Jeg har 3 veninder, som også bruger den med succes.
   Men det er da rigtig godt, at du har fundet et andet produkt, som virker godt for dig! 🙂
   Kh. Maya

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg er også blevet glad for love misten, men havde det faktisk stramt med duften i starten. Heldigvis letter den forholdsvis hurtigt, men jeg forstår ikke hvordan, den skulle være uparfumeret, når den dufter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej 🙂 – Jeg har også skrevet forkert. 🙂 Men hvad jeg kan læse så er det fordi den ikke indeholder Kunstige duft-stoffer – -men noget naturligt 🙂
   Undskyld min fejl! 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange sæt & gentagelser i styrketræning?