Skønhed: Mine favoritter

Se min nye stue: En forvandling med maling og skandinaviske plakater

p1070191skaermbillede-2017-05-08-kl-11-18-36
I weekenden lavede jeg en en “makeover” af min stue, hvor jeg har malet og sat nye plakater fra Desenio op. Jeg har lavet hele forvandlingen alene, og selvom det ikke blev helt perfekt, så overskygger det at jeg har lavet det hele alene! Virkelig en skøn følelse at være uafhængig af andre, jeg behøver da ikke en mand! 😉 .. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg kaster mig ud i at lave noget alene. Jeg har lidt en idé, om at soveværelset også skal have en tur med en pensel. Jeg havde længe drømt om, at male en væg i stuen, men jeg har været så meget i tvivl om, hvilken farve. Jeg havde overvejet alt fra rosa til mintgrøn, men jeg gik med det sikre valg: Mørkegrå. I får lige et før-efter billede herunder. Jeg synes selv, at jeg med ret små midler har skabt et helt andet udtryk i min stue. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge meget mere tid herinde:)
untitled1

Derudover har jeg lige modtaget min bestilling fra Desenio, som har så mange fine plakater. Jeg har købt alle plakater jeg har derinde, fordi de har et kæmpe udvalg af fx. fotokunst plakater og flotte botaniske plakater.  Det smarte ved Desenio er at man kan få alle plakaterne i forskellige størrelser.  Det var virkelig svært, at vælge men jeg endte med at bestille: Danser  Magnolia Feelings ,  Highland cow  , Palm Threes  og White owl. Jeg synes at de passer rigtig godt sammen. 

p1070192

Skandinaviske plakater: Danser  / Magnolia  /Feelings Highland cow  /Palm Threes /  White owl 

skaermbillede-2017-05-08-kl-11-20-28 Brug koden MAYADROEM i perioden d.9 til d.11 Maj for at få 25% rabat på din ordre hos Desenio
(Koden er ikke gældende på:  håndplukkede/exclusives plakater og rammer/plakatophængere/clips)
Maya

   

5 kommentarer

 • Mette Ryberg

  Wauw – det er så fint👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Wow, det gør en forskel 😀 Vildt godt arbejde. Lige til bo bedre, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tusinde Tak Ditte ! 🙂 Jeg har helt fået mod til at gøre mere ved mit hjem! 🙂 Tror soveværelset skal have en makeover… Overvejer også lidt maling derinde….. Yey!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Wow, sikke en forskel! 🙂 Hvor er det nu, stolene er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Skønhed: Mine favoritter