Boller i Karry (med kylling)

Nu er jeg uddannet Personlig Træner!

image1-2
I dag var jeg til eksamen på Fitness Institute, og gik ud af lokalet med et bevis og en god karakter og kan nu kalde mig PERSONLIG TRÆNER! Jeg er så glad; det er en kæmpe lettelse – og forløsning efter så mange ugers uddannelse. Det har uden tvivl været det hårdeste halve år, fordi jeg har skulle jonglere mellem uddannelse, blog, virksomhed og bogmanusskrift.

At tage kostvejleder og personlig træner uddannelsen er noget, som jeg altid har drømt om og det har givet virkelig god mening. Det er nemlig noget som jeg kan praktisere i forlængelse af min blog, men også noget som har hævet kvaliteten på selve bloggen og i min bog. Jeg føler virkelig, at min profil som sygeplejerske, kostvejleder og personlig træner giver mig en masse baggrundsviden for, at kunne formidle sundhed og træning i øjenhøjde.

Jeg har en kæmpe passion for sundhed og træning. Derudover interesserer jeg mig meget for sundhedsfremme for det enkelte individ og befolkningen. Jeg er derfor taknemmelig for, at jeg kan forsætte med at inspirere jer læsere og fremtidige klienter til en sundere livsstil. 🙂

Om nogle måneder åbner jeg op for personlig træning 1-1 i Aarhus. Jeg kender dog endnu ikke min opstartsdato, men det bliver formentligt først efter sommerferien, når bogen er skrevet færdig. Jeg skal selvfølgelig nok skrive på bloggen, når det er muligt 🙂 .. Hvis du gerne vil have min hjælp, så er det allerede muligt at bestille en skræddersyet kostplan: her. Derudover kan du finde gratis træningsprogrammer: her.

De næste mange måneder fokuserer jeg på, at ligge en masse kærlighed i indlæg til bloggen, at få skrevet min bog færdig, lave kostplaner – og om lidt venter et rejseeventyr, som jeg fortæller mere om i et andet indlæg i dag.
Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Boller i Karry (med kylling)