Nu er jeg uddannet Personlig Træner!

En grænseoverskridende rejse…

21

skaermbillede-2017-03-17-kl-17-50-17

Et nyt eventyr venter forude, og om en uge pakker jeg kufferten og rejser til et andet land, alene! Jeg har glædet mig utrolig meget, til at fortælle jer det og jeg vil dele oplevelsen med jer undervejs. Da jeg i sin tid oprettede min blog, var det fordi jeg skulle til Spanien og arbejde som guide. At bloggen hedder Mayadroem, er netop fordi det var Mayas drøm, at komme ud og se verdenen. Jeg mener stadig, at man skal gøre det man drømmer om, og jeg har stadig en stor udlængsel og derfor rejser jeg om lidt afsted igen. Min drøm har længe været at lære spansk – og det er noget som jeg har skrevet på min “bucketliste”. Jeg er så ærgerlig over, at selvom jeg boede på Mallorca i et halvt år, så kan jeg ikke engang kan bestille noget på en restaurant når jeg er på ferie i Spanien.
Derfor skal jeg på et sprogkursus med EF i Barcelona. Jeg skal være på skolen i 14 dage, hvor jeg hver dag skal modtage undervisning i spansk. EF tilbyder sprogkurser til alle niveauer, og jeg har naturligvis tilmeldt mig et nybegynder kursus, da jeg på nuværende tidspunkt ikke kan sige meget mere en “HOLA”.

Jeg elsker Spanien, og føler mig meget knyttet dertil efter at have boet der i et halvt år. Når jeg tager på ferie så er det altid til Spanien.  I år skal jeg 2 gange til Marbella og så er jeg ved at planlægge en tur til de canariske øer med min mor til efteråret.

Nogle gange drømmer jeg om, at flytte tilbage til Spanien. Det er primært det varme klima, som tiltrækker mig ekstremt meget. Jeg bryder mig virkelig ikke om efterår og vinter i Danmark, og det påvirker mig virkelig meget. Derudover er der bare mange ting ved Spanien jeg godt kan lide, generelt er deres mentalitet sådan mere nede på jorden, de har ikke så travlt – og virker altid glade.  Jeg ville elske at være personlig træner, kostvejleder og drive bloggen fra sydlige himmelstrøg. Det er noget jeg elsker at drømme om, men lige nu er jeg stadig et langt stykke fra at tage den beslutning, men at lære sproget er i hvert fald et skridt på vejen.

At skulle lære et nyt sprog er selvfølgelig en kæmpe udfordring. Jeg er ikke specielt sproglig, men på mine 6 måneder i Spanien lærte jeg faktisk at tale flydende svensk, fordi vi havde mange svenske gæster. Jeg kommer selvfølgelig ikke til at tale flydende spansk på så kort tid, men det kan give mig fundamentet, og så kan jeg fylde mere på senere hen. Spansk er det næstmeste talte sprog på verdensplan (kun overgået af kinesisk), og derfor er det utrolig brugbart mange steder i verdenen.

At jeg netop har valgt et kursus i Barcelona er heller ikke tilfældigt. Jeg har nemlig været i Barcelona 3 gange før, blandt andet på studietur i gymnasiet. Jeg synes, at det er en fantastisk by som har virkelig mange muligheder. Der er både strand, shopping og gode kulturelle muligheder. Jeg har længe tænkt, at jeg rigtig gerne ville tilbage til Barcelona. Jeg glæder mig bare SÅ meget!!!!  Nedenfor har jeg sat en inspirationsvideo ind fra Barcelona, som viser bare lidt af byen. Hvis du har nogen tips til Barcelona så må du endelig dele dem i kommentarfeltet.

Generelt elsker jeg bare at rejse og jeg har været i mange forskellige lande. Derfor var det også ret sjovt at tage EF’s test:“hvor international er du?“som kan danne et overblik over, hvor man har været i verden. Min score var 420, og jeg er altså ret international – men der er stadig utrolig meget af verdenen som jeg ikke har set endnu, og jeg taler kun engelsk og tysk. Hvis jeg har en halv time jeg ikke ved, hvad jeg skal bruge på, så elsker jeg at sidde og kigge på rejser og drømme mig væk til fjerne destinationer. Drømmer du også om at lære et sprog, så har EF har 46 destinationer, hvor der undervises i 7 forkellige sprog. Du kan bestille en brochure her.

skaermbillede-2017-05-08-kl-11-20-28
Spar 15 % på kursusprisen ved min. 3 ugers sprogkursus, ved kursusstart senest d. 25. september 2017.
Brug koden EFMAYA (i skal blot skrive det – eller sige det i telefonen).
Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nu er jeg uddannet Personlig Træner!