En grænseoverskridende rejse...

På det seneste…

p1070285
 Sneakers: Puma Ignite / Buksedragt: Pieces  / Bluse: Minimum / Taske: Markberg / Jakke:  selected femme

★ Er jeg blevet uddannet personlig træner! YEY!

★ Fik jeg endelig de fine puma sneakers hjem, som jeg havde overvejet at købe 50gange. De er meget store i størrelsen, jeg har bestilt 1,5 nummer mindre end normalt.

★ Har jeg tilmeldt mig 2 ugers sprogkursus i spansk i Barcelona, og rejser allerede på søndag! Jeg tror, at det bliver rigtig sundt for mig at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag.

★ Har jeg levet i denne buksedragt, som jeg har på, på billedet.  Jeg er vild med de vidde ben!

★  Har jeg sendt en masse kostplaner afsted til skønne klienter. Jeg bliver så glad af deres tilbagemeldinger – og at de oplever planmæssigt vægttab. Bestil din: her. 

★  Har jeg hørt Mia Gardum’s podcast om “Hverdagsminimalisme”  og det vil jeg virkelig gerne anbefale jer. Jeg vil i hvert fald bliver mere bevidst om hvilke ting jeg ejer, hvad jeg bruger min tid på, og hvilke tanker jeg har.

★  Er jeg virkelig begyndt på mange serier, som jeg så er stoppet med igen. Jeg vil dog gerne anbefale jer “Døde piger lyver ikke” og “Mr. robot”, som jeg så færdig på ingen tid. Nu vil jeg for 3. gang forsøge at starte på Suits – og håber at den nu fanger mig.

★   Er jeg virkelig nået langt med bogen, og mangler nu “kun” 4 kapitler (ud af 12).

★ Har jeg tænkt en del over at jeg faktisk karrieremæssigt har nået meget på mine 26 år: at blive uddannet sygeplejerske, kostvejleder og personlig træner – og derudover starte min egen virksomhed og skrive under på en bogkontrakt!

★ Forsøger jeg virkelig, at planlægge mig til mere tid, og jeg fokuserer på både mikro-og makroplanlægning. Jeg kigger derfor altid både ét år frem, en måned frem, en uge frem, og om morgenen kigger jeg på den pågældende dag. Jeg laver hver søndag et skema for ugen, så jeg ved hvad jeg skal på de forskellige dage.

★ Har jeg malet en væg i stuen og hængt nye plakater op. Det har givet min stue et helt andet udtryk og jeg er SÅ glad for resultatet, som i kan se her.  At lave hele projektet gav mig virkelig en følelse af uafhængighed. Jeg behøver da ikke en mænd 😉

★ Har jeg virkelig følt mig så heldig, fordi jeg simpelthen har de bedste veninder i hele verdenen! Mine veninder er så støttende og forstående, og de er så gode til at vi kan ses selvom vi har travlt.

★ Har jeg fokuseret på at gå 10.000 skridt dagligt. Når jeg kommer hjem fra træning om morgenen har jeg ofte kun 4-5000 skridt på kontoen, så det motiverer mig til at gå en tur senere på dagen. Det fungerer meget godt, at når jeg slukker computeren ved 17-18 tiden, så går jeg en times tid i skoven. Oftest hører jeg et spændende podcast, og så er det bare dejligt at komme afsted.

★ Har jeg virkelig for følt at tiden til at blogge har været begrænset. Jeg vil så gerne, men dagene flyver afsted. Jeg vil også rigtig gerne høre fra jer, hvilken type af indlæg som i godt kunne tænke jer flere af. 🙂
Maya

   

7 kommentarer

 • Anne

  Årh! Jeg ELSKER Suits. Jeg har lige set femte sæson, og det er virkelig alle afsnittene værd at nå frem til den sæson, som altså bare er toppen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Så du mener også at jeg skal prøve at hænge i, selvom det efter 3 afsnit bare virker mærkeligt ? 😀

   Jeg er blevet helt vild med serier, som jeg aldrig rigtigt har gået op i førhen…. 🙂 Så jeg føler mig bagud, og vil bare se en hel masse , hehe! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg har heller aldrig været den store serietype, men det er jeg blevet 😉 Og ja, jeg synes, du skal hænge i selv efter tre afsnit, for der er en del sidehistorier og tråde, der skal bindes sammen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Suits er fantastisk! Og ellers kan jeg anbefale Outlander. Den er vist kommet på Netflix nu. En af de bedste serier ever. Orphan black er også god. På hbo er der Billions som er rigtig god. Og game of Thrones. Der er i det hele taget bare mange gode 😀 og flot med alt det du har nået på det seneste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tak for serietips! – og de søde ord! 🙂 God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nicole

  Kan anbefale stranger things – den er på netflix. SUPER go’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tak for tippet, den vil jeg kigge på!:-D Hav en god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En grænseoverskridende rejse...