Et positivt brusebad

Sommersalat med søde kirsebær

p1080259p1080256 Jeg har nu været hjemme i Danmark i nogle dage – og vejret er godt nok ikke det samme som det var i Spanien. Jeg har alligevel lyst til friske skønne salater. Jeg prøver at leve lidt sundere efter to uger med lidt for meget vin og tapas. Jeg laver gerne en stor salat, så jeg har til et par dage.  I denne salat er der både grøntsager og frugt, det kan jeg virkelig godt lide. Jeg kunne godt bruge noget inspiration til lækre sommersalater, så i må meget gerne kommenterer med jeres yndlings salater.

Sommersalat med søde kirsebær
170 g optøede ærter
250 g cantaloup melon
8 grønne asparges
1/2 agurk
en håndfuld kirsebær
1 avocado
1 håndfuld mandler (evt. ristede)

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et positivt brusebad