Hvorfor er det så svært, at tage beslutningen?

Sund bananis med peanutbutter

p1080535Efter en omgang akupunktur i går mente jeg, at jeg havde fortjent lidt lækkert. Derfor var det ret heldigt, at jeg kom i tanke om, at der lå et par frosne bananer i fryseren. Det er ikke første gang, at jeg laver banan-is, men det er vist første gang jeg deler den på bloggen. Jeg tror ikke at jeg kan tage æren for denne opskrift, det er nok lidt som bananpandekager: opskriften er alle vegne! 🙂 ..  Men det smager simpelthen SÅ lækkert!
Det er helt perfekt, hvis du har nogle overmodne bananer. Sørg for at fryse dem ned i skiver, så er det nemmere når du skal blende dem.

Bananis (1 person) 
2 frosne bananer
0,5-1 dl mælk (du kan bruge den slags du helst vil)
1 spsk peanutbutter
1 knivspids vanillepulver

Topping:
Jordbær
Mørk Chokolade
Kokosflager
Blend bananer, mælk og peanutbutter sammen til det får den ønskede konsistens!
Brug din yndlings topping.
Du kan også forsøge at blende isen sammen med bær, chokolade, kakao, eller anden frossen frugt.

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det så svært, at tage beslutningen?