Sommerens fineste shorts i neutrale farver

Icecream Sandwich – Og is uden tilsat sukker

p1080469p1080491

Siden jeg så søde Stinna lave nogle is-sandwiches har jeg tænkt at det skulle jeg prøve den dag. Den mulighed fik jeg da, jeg var sammen med en veninde en aften i sidste uge. Vejret var lidt bedre end det var i dag, men jeg tænker at jeg alligevel vil dele opskriften med jer nu, så I er klar til det gode vejr kommer. Isen smelter utrolig hurtigt, så du er nødt til at lade dine cookies køle lidt af først. Isen jeg har brugt er fra Wauw is, som er flødeis uden tilsat sukker. Den smager mindst lige så godt som almindelig flødeis, og så kan man også få laktosefri varianter. Det kan købes i Meny blandt andet. Derudover brugte vi også den lækre chokolade sovs fra bodylab, den smager simpelthen SÅ godt. Jeg har allerede spist en hel del af den, på fx. bær og havregrød, mums.

Is sandwich cookies

110 g havregryn
1 æg
20 g naturli smør (plantebaseret)
40 g sukrin gold
2 tsk kanel
Wauw Is uden tilsat sukker med chokolade.
Chokoladesovs uden tilsat sukker

– Bland ingredienserne sammen. Det er nemmest hvis du bruger hænderne, så smørret bliver blødt.
Form dejen til cookies på en bageplade. Alt efter hvilken størrelse du ønsker, men ca. 5 cm.
Bag kagerne ved 200 grader ca. 10 min.
Lad cookies køle af på en rist.
Tag isen ud på et skærebræt og vent et par minutter.
Brug en rund udstikker form til isen.
Fordel et stykke is mellem 2 cookies.
Pynt med chokolade sovs og bær.

Maya

Isen er modtaget som gave, men dette indlæg er ikke sponsoreret. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens fineste shorts i neutrale farver