Træningsprogram til kvinder: Supersets & hårde "finishere"

Sådan undgår du, at lugte af sved til træningen

_mly0733
Annonce for Perspirex

Når man træner 5-6 x om ugen – og generelt ofte lever meget i træningstøj, så er det meget vigtigt for mig, at jeg altid dufter godt. Når man træner er det uundgåeligt at komme til at svede, i hvert fald for mig. Der var engang, hvor jeg knapt fik en sveddråbe på panden under træning, men den tid er ovre nu. Efter en cardio træning ligner jeg virkelig en, som har taget et bad med tøj på.
Jeg har egentligt ikke noget i mod, at mit tøj bliver vådt – og svedperlerne løber af min hud.  Jeg vil dog ikke acceptere, at jeg på nogen måde kommer til at lugte af sved.

p1080544

Jeg har gennem tiden testet mange forskellige deodoranter og antiperspiranter. Den sidste jeg har testet er antiperspiranten fra Perspirex – og den er jeg meget begejstret for. Den skiller sig ud fra andre, fordi den holder i op til 3-5 dage!! Det er altså virkelig dejligt, at være sikker på, at man ikke lugter af sved, når man lige løfter armen eller kommer tæt på andre mennesker. Perspirex har en meget neutral lugt, fordi den ikke er tilsat parfume. Det betyder at den kan bruges af både kvinder og mænd. Hvis man har lyst kan man derfor stadig bruge sin almindelig favorit deodorant eller parfume for duftens skyld, det gør jeg – og dette påvirker ikke effekten. Jeg synes, virkelig at den virker ekstremt godt. Jeg påfører den hver 5. dag, hvor jeg har sat en lille alarm i min telefon på de dage.

For at få den fulde effekt afantiperspiranten er det vigtigt at man påføre den korrekt. Du bør påføre den om aftenen, hvilket måske er lidt atypisk. Det skyldes at svedkirtlerne er mindst aktive på dette tidspunkt og derfor virker den mere effektivt. Det er vigtigt at huden er tør og hel (uden sår/irritationer). Den første uge kan man med fordel bruge den hver aften, fordi det gør at man får en bedre effekt. Derefter kan du nøjes med at bruge den 1-3 x om ugen, alt efter dit behov. Om morgenen skal man skylle antiperspiranten af med vand og en blid sæbe, men man skal ikke påføre det igen. Man kan så bruge sin alm. deodorant om dagen, hvis man har lyst.
Læs mere på Perspirex.dk eller Facebook – og køb produktet her.
p1080403
Perspirex 

Jeg er meget nysgerrig på, hvad i gør for at undgå svedlugt til træningen. Derudover må i endelig også skrive, hvis i synes i har nogle problemer – store/små i forbindelse med træning, så kan det være jeg har en løsning på dem! 🙂 
Maya

Indlægget er sponsoreret

   

6 kommentarer

 • Anonym

  Sviger den ikke når man tager den på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes ikke jeg har oplevet at jeg lugter af sved i forbindelse med træning -til gengæld synes jeg noget af mit træningstøj har tendens til at lugte “gammelt” eller jordslået nærmest, i mangel på et bedre ord😬 Når det er blevet brugt og vasket i nogle uger..? Det vil jeg gerne have tips til at komme til livs! Jeg vil helst ikke bruge for meget vaskepulver for at passe på stræk evnen i tøjet -måske er det bare en mærkelig idé jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Louise 🙂 ..
   Det kan hjælpe hvis du hænger det våde træningstøj til “tørre” – inden du smider det i vasketøjskurven.. Eller skylle det i vand så snart du kommer hjem!
   Da jeg gik til spinning beholdte jeg tøjet på da jeg gik i bad… og tog det så af i badet… 🙂 ..

   Men jeg har hørt at eddike og rodalon kan hjælpe… 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Synes heller ikke jeg kommer til at lugte – ikke når jeg er våd og svedig. Svedlugt kommer af gammel sved så det er kun når mit tøj er tørt og jeg ikke er våd mere at jeg måske lugter lidt 😉
  Har tilgengældt fundet ud af at nogle energidrikke/preworkouts får mig til virkelig at dryppe af sved som hvis jeg var i bad!! 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Ja præcis 🙂 ..

   Hvordan har du fundet ud af den sammenhæng? 🙂 .. Jeg har nemlig lige købt en ny preworkout, og jeg sveder SÅ meget! Jeg synes virkelig ikke jeg plejer at svede så meget.. Men mit ansigt DRYPPER 🙂 … Og min veninde tog et billede af min trøje forleden, fordi hun sys det var så sjovt at den var totalt gennemsvedt -og den var grå! Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til kvinder: Supersets & hårde "finishere"