De bedste sommeropskrifter i sundere versioner!

Sommerudsalg: Casall til gode priser!

untitled-6

Indeholder Reklame-Links

Jeg sad lige og kiggede på Boozt– hvor jeg fandt ud af at der er en hel masse sommerudsalg, blandt andet på træningstøj. Man kan blandt andet spare op til 40% på casallog derfor fandt jeg lige disse fine ting til jer.  Jeg overvejer at bestille denne top hjem, tænker at den kunne være så fin når man er sommerbrun.

Sort taske / Shaker /Sports BH/ Elastik 
Hvid top / Grå top m. lyserød / grå top / Mørkeblå top 
Grå-sort mønstrede tights /Grå tights /Mønstrede tights m. palmer / Mørke blå med mønster forneden

I dag har jeg været ude at træne i Wittrups Garage, hvor jeg har tilmeldt mig sommerbootcampen. Jeg synes, at det er virkelig sjovt. Jeg bliver så motiveret af de andre piger på holdet – og Line som svinger pisken 🙂 .. Har i fået trænet i dag?

Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste sommeropskrifter i sundere versioner!