Et kompliment fra en fremmed

Mine favorit tights, som giver en flot booty!

untitled-11
Jeg er blevet spurgt om jeg vil lave flere indlæg, med det træningstøj som jeg bruger mest. Jeg har utrolig meget træningstøj, så det kan være svært at vælge. Jeg tror dog at jeg 9/10 gange ender i et af disse 4 par tights med høj talje. De er mine all time favoritter! 🙂 Jeg synes de alle fremhæver bagdelen på en rigtig fin måde.

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME-LINKS. 

1. Kari Traa Louise Tights. Louise tights kan bruges både til styrketræning og løb. Louise modellen fås i flere forskellige farver, men jeg synes denne blå er super fin. Jeg har som regel bare en sort top til, men det er også rigtig fint med en pink. De er tilpas høje i livet og har en lille snørre. Man skal svede virkelig meget før man kan se det igennem.  Der er reflekser på benene så du bliver set i trafikken. Pris tilbud 449 kr. shop: her.
_mly5501

2. 2XU PTn Midrise  Denne diamond model er egentligt en afløser for Midrise, når den udgår i Danmark. Den har samme høje talje med bred elastik, men kompressionen er væsentligt forbedret. Det er klart de tights jeg har med mest kompression.Jeg har en str. small – og kan lige “skrue” mig i dem – på den måde får jeg maksimalt ud af kompressionen. Det betyder altså også at de strammer en del ind, og løfter måsen lidt :-)..     Pris: 1099kr – shop: her.
p1080590

3. 2XU Midrise tights:   Disse tights har jeg haft i mange år og de er stadig flotte – og har bevaret deres elasticitet. Det er netop dét, som adskiller dyre tights fra billige tights; at de har en længere levetid, hvor de holder sig pæne. De har en høj talje og bred elastik, og ingen snørre. Det fine sølv på siden reflekterer når du er ude at løbe i mørket. Jeg har  faktisk en small i disse tights. De kan være gennemsigtige, men det kan afhjælpes en hel del ved at gå et nummer op i størrelsen. Modellen udgår fuldstændig i Danmark, så derfor skal du altså virkelig være hurtigt ude, hvis du vil have dem. Pris 949 kr – shop: her .

_mly0733
4. 2Xu Elite tights  var det første par 2XU jeg havde. Jeg har netop bestilt et par nye, for de er bare virkelig virkelig gode. De er ikke helt så højtaljede som de andre – og har kun en smal elastik, men tilgengæld har de snørre. Jeg synes egentligt at de sidder så godt, at jeg ikke rigtigt behøver at spænde snørren for at de sidder fast. Jeg kan godt lide at de har en mørkegrå bagside, hvilket gør dem mindre gennemsigte. Der er meget kompression i. Disse har 2XU’s genkendelige X på lår og læg.  Pris 899 kr – shop: her  Rabatkoden mayadroem giver 10%

_mly1230

Processed with VSCO with c1 preset

Maya

 

4 kommentarer

 • Caroline

  Super godt indlæg 🙂 Har du prøvet tights fra Gymshark, og hvad synes du om dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Maya 🙂
  Har du egentlig fået tid til røntgen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Ditte 🙂
   Jeg har været i røntgen som viste at hofter og bækken var fuldstændig normalt… 🙂
   Så jeg må arbejde videre med at finde ud af, hvad der er galt. Jeg ved i hvert fald at der er dårlig mobilitet i højre hofte – og det kan jeg jo prøve at arbejde med 🙂 …
   og ellers holder jeg mig lidt fra løb og dødløft, som jeg oplever er det som provokerer smerten mest.
   Tak fordi du spørger! <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kompliment fra en fremmed