Frisk grønkålssalat

Sund og glutenfri banankage

2014-08-18 15.20.51

Glutenfri banankage
4 små modne bananer (300 g)
2-3 æg
2 spsk rørsukker
1 spsk HUSK
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk vanillesukker
30 g fuldkorns rismel
30 g kikærtemel
30 g majsmel
100 g dadler
50-100 g mørk chokolade af god kvalitet.
Pynt: kokosflager, nødder eller andet.

Blend bananer, dadler og æg. (Evt. i en minihakker)
Kom det over i en skål.
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør grundigt.
Kom massen i en form med bagepapir ca. 20-30cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
(Bagetider er altid vejledende)
Overtræk med smeltet mørk chokolade
Pynt med kokosflager eller andet.
Lad chokoladen størkne (evt. i køleskab)  og skær den i små stykker.

Maya

2014-08-18 15.20.21

6 kommentarer

  • Katrine

    Ih hvor ser de altså lækre ud, dem tror jeg da nok lige jeg skal prøve og lave en weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Husk.. er det fiber husk den gule i banan kage??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Kan man undlade dadlerne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Jeg har ikke kikærtemel. Hvad kan jeg bruge i stedet for?
    Tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej Hanne 🙂
      Måske lidt rismel, havremel, majsmel, boghvedemel eller lign? 🙂
      Kh. Maya

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk grønkålssalat