Jeg kan ikke undvære mine veninder

Acai smoothie bowls

img_4049

I dag får I lige en hurtig og nem opskrift. Jeg vil nemlig dele en morgenmad, som jeg spiser rigtig ofte.  Det er lidt forskelligt, hvad jeg spiser til morgenmad, men i en periode spiser jeg ofte det samme. Lige nu er det smoothiebowls, men for et stykke tid siden spiste jeg bare havregryn med mandler og banan. Jeg kunne godt tænke mig, at høre hvad I spiser til morgenmad. Måske I kunne give hinanden lidt inspiration, hvis I skriver det i kommentarfeltet. 🙂

Jeg elsker de friske smoothiebowls. Jeg synes det er lækkert at pifte en kedelig yoghurt op med bær og topping. For at give den et yderligere sundhedsboost, så bruger jeg også blåbær, mandler og chia frø. Ydermere tilføjer jeg “Acai” – som er et superbær, der er rig på antioxidanter!

Acai smoothie bowls
(2 personer)
150 g frosne hindbær
1 banan
150-200 g yoghurt naturel
1 spsk acai pulver  (reklamelink)
Evt. 1 tsk sukrin eller andet sødende.

Topping: 
30 g mandler
30 g blåbær
1 spsk chiafrø
Kokosflager

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke undvære mine veninder