Sund Madplan uge 39

Spar 20% på Kari Traa – (og meget mere)

befunky-design
INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hos Boozt.dk man man i dag spare 20% med koden ALL20 (ved køb for mindst 799kr). Der er virkelig mange fine ting derinde. Boozt har faktisk en ret stor sportsafdeling.   Der er blandt andet mine populære træningssko fra Puma: her.   Jeg har valgt at fremhæve Kari Traa, men I kan også finde en masse fra fx. Casall, Hummel og Under Armour.

Jeg har her linket til nogle af de fine efterårs- og vintervarer fra Kari traa. Jeg er helt forelsket i de smukke farver. Jeg er rigtig glad for deres sportstaske, som jeg har i en anden farve, for det er super smart at man kan have den på ryggen også.

Spar 20% på Kari Traa 

Kari traa tights // trøje  // tshirt  //hoodie 
Hårbånd LøbejakkeTaske // tights

God søndag ! <3

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Madplan uge 39