Sund hjemmelavet granola

p1100199p1100235 Jeg elsker at starte dagen med en portion yoghurt eller skyr med hjemmelavet granola ovenpå. Denne opskrift synes jeg er super god – og dadlerne gør den en smule “chewy” – eller hvad jeg skal kalde dét 🙂 .. Det tager ikke lang tid at lave sin egen granola, men det virker altså ret luksus-agtigt. Du kan putte stort set det i du har lyst til – og evt. nogle nødder og kerner. Man kan både riste det på en pande eller i ovnen.

Sund granola

100 g dadler
150 g grovvalsede havregryn
60 g tranebær
30 g kakaonibs
50 g sukrin gold
2 tsk kokosolie
0,5 tsk kanel

Start med at udstene dadlerne og mos dem med en gaffel i en skål.
Tilsæt havregryn, tranebær og kakaonibs.
Tilsæt til sidst sukrin, kokosolie og kanel.
Brug fingrene til at mase det rigtig godt sammen.
Fordel det på en bageplade med papir.
Bag ved 200 grader i ca. 20-25 minutter til det bliver lidt gyldent.
Lad det køle af før du kommer det i en tæt beholder.
Server ovenpå fx. yoghurt eller skyr.
Maya

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.