Sunde muffins med æble og kanel

Skøn efterårssalat med brombær

p1100178p1100193

Er der noget bedre end en skøn salat med flotte farver? Jeg elsker at man kan få de flotte farvede gulerødder lige nu – de er virkelig et fint input i salater. Derudover er figner og brombærerne også i sæson lige nu – og smager fantastisk! 🙂 .. Denne salat kan både spises som en frokostsalat, men jeg vil anbefale den som tilbehør til aftensmaden. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad der er i jeres favoritsalater?

Salat med brombær og figner
(4 personer som tilbehør)
3 gulerødder (evt. farvede)
30 g mandler
1 tsk olie
50-100 g feldsalat
1 avocado
30 g brombær
1-2 figner
Dressing: Olivenolie, citronsaft og salt.

Skræl gulerødderne – og skær dem i skiver.
På en pande rister du gulerødderne i lidt olie.
Når de er færdige rister du mandlerne.
I en skål anretter du salaten, ved at placere feldsalat nederst og dernæst gulerødder og avocado skiver.
Pynt med brombær, figner og mandler.
Hæld lidt olie og citronsaft over.

Maya

4 kommentarer

  • Sanne

    Er fignerne skrællet eller hvad gør man???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Nej de skæres bare i skiver 🙂 ! det er friske figner

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Hvor længe skal gulerødder havd på panden?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Små 10 min til de er tilberedte , men stadig med lidt bid 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde muffins med æble og kanel