Sund madplan - uge 41

Puma til træning og hverdag

befunky-design

Jeg synes virkelig, at der er sket noget interessant med Pumas design de seneste par måneder. Jeg synes der er kommet SÅ mange fine ting, som jeg både bruger til træning og til hverdag. Jeg har købt mig et par ekstra af de populære Evoknit sko, for de passer perfekt til mine fødder. De sorte her bruger jeg udendørs på mine gåture og til hverdag, mens at jeg bruger de hvide til fitness. De er ret store i størrelsen  -og jeg har str. 37 eller 37.5, selvom jeg bruger 38.5.  Jeg er også blevet rigtig glad for disse tights, og jeg har oplevet 2-3 gange at nogen er kommet hen i fitness og spurgt, hvor de er fra. Jeg synes virkelig at Puma laver rigtig mange fine sko også – og jeg ønsker mig virkelig de fine sko med den store sløjfe. Hos Boost.dk er der et stort udvalg af Puma her,  og træningstøj generelt: her.

Grøn trøjeGrønne tights Sort-hvid top /   Sort-hvid tights    / Puma mesh top / Sorte Tights
Puma evoknit / Sko med sløjfe / Taske

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund madplan - uge 41