Spar 30 % på en kostplan, med sunde opskrifter tilpasset dig!

Opskrift på lækre pizzaer + Vind Bosch køkkenudstyr

befunky-collage
skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-19
Jeg laver utrolig meget mad i mit køkken, både fordi jeg er et madøre – og fordi det er en del af mit arbejde, altså at udvikle opskrifter her til bloggen – og da jeg udviklede 100 opskrifter til min kommende bog. Når man laver så meget mad, så er det nødvendigt med noget godt “grej”. Derfor var jeg glad, da Bosch kontaktede mig og ville høre om jeg ville teste nogle af deres maskiner; en køkkenmaskine og en blender. Nederst i indlægget er I også så heldige at en af jer kan vinde en køkkenmaskine og en blender 🙂 <3 .
Jeg bruger ofte maskinerne i hverdagen, fordi jeg synes det er meget nemmere. Noget som jeg især bruger køkkenmaskinen til er at bage brød og pizzaer, for dejen bliver bare bedre når den er blevet æltet længe. Jeg ville have givet op, hvis jeg skulle ælte en dej 10 minutter med hænderne, selvom det selvfølgelig havde været god træning! :-)Derfor vil jeg i dag dele opskrifterne på nogle lækre pizzaer, som jeg har lavet med køkkenmaskinen, men først lidt om hvorfor den er så god!

Køkkenmaskinen OptiMUM (MUM9YX5S12) har et intelligent design og har blandt andet en indbygget vægt, så man kan afveje ingredienserne direkte i skålen, hvilket er utroligt praktisk og letter arbejdsgangen. Derudover har maskinen nogle automatiske funktioner i “Sensorcontrol”, som gør det muligt at få maskinen til at ælte dejen perfekt, piske flødeskum eller æggehviderne stive. Man kan selvfølgelig også indstille tiden manuelt på timeren, og så stopper maskinen automatisk.
Skålen kan indeholde 5,5 liter, og man kan derfor lave gode store portioner. Der er  3 forskellige kroge, som er virkelig nemt at skifte og sætte på. Hver opmærksom på at du selvfølgelig skal bruge dejkrogen når du skal lave noget med dej. Maskinen er enormt simpel at anvende og jeg behøvede ikke at læse meget i instruktionsbogen, før jeg allerede var igang.Køkkenmaskinen er støbt i metal og har en ekstra stærk motor på 1500 watt, ydermere er alt tilbehøret lavet ekstra kraftigt. Man har således gjort meget for at optimere maskinens levetid. En køkkenmaskine i denne liga er derfor en virkelig god investering! 🙂
mly5605Pizzabund (til 2 pizzaer) 
25 g gær
2,5 dl lunken vand
1 tsk havsalt
2 spsk olie
150 g durummel
70 g grahamsmel
ca. 230 g sigtet speltmel

Jeg bruger Bosch røremaskine med dejkrogen.
Start med at opløse gær i vand.
Tilsæt salt og olie.
Tilsæt durummel og grahamsmel.
Lad maskinen kører 2-3 min.
Tilsæt sigtet speltmel. Tilsæt ca. 50 g af gangen.
Lad røremaskinen ælte dejen i ca. 10-12 minutter.
Lad dejen hæve ca. 1 time.
Del dejen i 2.
Brug en kagerulle til at rulle dejen helt flad på et stykke bagepapir. Fyld pizzaerne med dit yndlingsfyld.
Tænd ovnen på max ca. 250 grader.
skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-59
1/2 glas grøn pesto
3 små kartofler
1 kugle mozzarella
Lidt oregano
Topping: 
Ruccola
Brombær

Smør dejen med pesto.
Snit kartoflerne helt fint, evt. på et mandolinjern.
Fordel kartoffelskiver på pizzaen.
Fordel små stykker af ost.
Drys med oregano.
Bag pizzaen I ovnen ca. 7-9 min.
Server med ruccola og friske brombær.
p1100744p1100738skaermbillede-2017-10-07-kl-14-43-20
1 ds. tomatpuré
1 pakke parmaskinke
1 kugle mozzarella
lidt oregano
10 cherry tomater
10 mandler
Topping: 
Frisk timian
2 friske figner (du kan også vælge at bage dem på pizzaen)

Smør dejen med tomatpure.
Fordel skinke og små stykker ost på pizzaen.
Halvver tomaterne – og fordel på pizzaen.
Drys med oregano og hele mandler.
Bag pizzaen I ovnen ca 7-9 min.
Server med frisk timian og friske figner
p1100776 p1100827 p1100822skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-39
Vind en 1 Optimum maskine + 1 Vivastyle Blender
For at deltage: Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvilken opskrift/ret du ville lave som det første, hvis du vandt køkkenmaskinerne 🙂 <3 
mcsa01754731_bo_u_11_ua7_other_mum9yx5s12_picture_nkf_perspective_eng_190516_defmcsa01600608_g4313_mmbm7g3m_1052308_korr3_def
Maya

   

304 kommentarer

 • Emma

  Gulerodsboller med surdej 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Mortensen

  Jeg ville da helt klart som det første prøve en af dine lækre opskrifter på pizza – herunder pizza med kartofler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina L

  Jeg skulle som det første prøve din pizza med friske figner – den lyder mega lækker! Og derefter bliver det helt sikkert en masse forskelligt bagværk🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Din opskrift!! Det ser så lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Helt sikkert hjemmelavet pizza😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville lave en smoothie med blenderen og pizzabund med røremaskinen! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  I den forgange uge har jeg bagt 3X koldthævede grovboller, granola, banankage med chokolade og en bryllupskage til 70 mennesker. Heldigvis har jeg en køkkenmaskine, men min lillesøster som var med til at bage bryllupskagen ønsker sig utrolig meget en køkkenmaskine og jeg ville elske at forære hende en Bosch køkkenmaskine i uventet gave – bare fordi hun er helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Lisbeth

  Hvis jeg vandt maskinen, ville jeg som det første lave en pizzadej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Ville helt sikkert lave en omgang hjemmelavet pizza 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville bage mit eget rugbrød! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line N.

  Uhh der er mange ting jeg ville lave, jeg undgår ofte at bage andet end koldhævede boller, da det simpelthen er for besværligt og tidkrævende at ælte i hånden 🙈 Men det første jeg ville lave på den lækre maskine vil nok være nogle lækre morgenboller, og så vil det jo være passende at servere en dejlig smoothie til ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Elsker kartoffelpizza! Har dog aldrig lavet det selv og har heller aldrig smagt det med brombær som topping, det lyder spændende! Så den ville jeg da kaste mig ud i som det første, hvis jeg er så heldig at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte sørensen

  Rugbrød!! Bager ofte og det er hårdt at røre i hånden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil klart lave nicecream med blenderen og surdejsbrød med Optimum maskinen. Det ville være lækkert i min kommede barselsperiode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Stjerne

  Jeg vil lave en lækker kage til minmand der snart fylder år – jeg har kroniske smerter så ville være skønt med hjælp i køkkenet! I blenderen ville jeg lave en lækker smoothie til mine piger 😊🙏🏻😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte Serner

  Helt sikkert rugbrød eller glutenfri brød. Det er bare hårdt at ælte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  jeg ville lave lækre pizzasnegle til min madpakke på studiet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Åh jeg vil lave en lækker dig, til hjemmelavet pizza!! 😀
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Abildgaard

  Jeg vil lave de bedste gulerodsbrud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benita

  Uhh lækkert – køkkenmaskine kunne gøre det så meget lettere med alt. Men dej til en pizza 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Uhh disse maskiner ville være perfekte at have med, nær jeg flytter hjemmefra! Så kan jeg lave masser af lækre smoothies (som jeg sjældent laver, da vores blender desværre ikke kan klare frosne sager 🙁 ) og boller, som min mor lavet dem (så jeg ikke kommer til at savne hendes for meget hehe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Genialt med indbygget vægt 😮 jeg vil så meget lokke Morten til at bage nogle af hans lækre boller fra hans bage bog som lige præcis kræver nøjagtige mål samt æltning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wauw hvor lækkert!!! Jeg vil lave mine favoritboller til hele min studiegruppe 😀 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Rossen

  Jeg vil uden tvivl lave kanelsnegle som det første, da det er min absolut yndlings kage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Titi

  Jeg vil lave naanbrød – elsker at have dem i fryseren da de bruges til meget såsom pizza.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Et lækkert franskbrød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dybdahl

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg flytter snart i en ny lejlighed med min kæreste, og vi venter os en lille dreng til januar. Derfor vil en ny køkkenmaskine være super lækker at prøve kræfter med ift. at eksperimentere med nye brød og lækre kager, når min kæreste og jeg skal hygge os i december inden den lille melder sin ankomst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg ville lave en ordentlig omgang hjemmelavet boller. Elsker at bage og sådan en maskine ville gøre det en del lettere ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Didriksen

  Jeg vil prøve kræfter med en lækker pizzabund 😊🍕🍕🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Totalt flotte maskiner:-)
  Jeg ville bage et lækkert groft rugbrød med kerner og nødder.
  Og så ville jeg lave en skøn omgang smoothie.
  Meget lækre kombinationer på pizzaer du har lavet! Det skal prøves herhjemme.
  Hilsner og et smukt efterår til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie g

  gulerodsboller – kantinen på mit campus lave nogle virkerlige gode, men for 10 kr. pr bolle, kan det hurtigt spare sig lave sine egne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Grovboller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johan

  Pizza – Den med figener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ville Bage boller eller Rugbrød, ønsker mig virkelig sådan en 🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville klart lave en af dine lækre pizzaopskrifter som det første. Håber på at vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg ville forære dem til min kæreste og lade ham bestemme menuen – han elsker at lave mad 😄 Men jeg er sikker på, at pizza ville være et hit at starte med, han elsker pizza 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Tøttrup

  Har så længe drømt om en køkkenmaskine, da det bare gør madlavningen meget lettere. Hvis jeg vandt køkkenmaskinerne, ville jeg lave lækre smoothies med blenderen og rødbedeboller og kage med køkkenmaskinen og invitere min søde familie til brunch 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil lave pizza. Vi elsker pizza herhjemme. Vi får tit pizza om fredagen. Jeg holder meget af at eksperimentere i køkkenet, så en køkkenmaskine vil gøre mange arbejdsgange nemmere😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg ville da bage dine pizzaer – de ser alt for lækre du! Og så ville jeg få gang i at lave greenies til morgenmad igen 😃👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L.

  Wauw, det er en flot præmie! Jeg ved slet ikke hvor jeg skulle starte – men blev helt sulten da jeg så din kartoffelpizza, så det må da næsten være den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Kock

  Det ville gøre hverdagen så meget nemmere. 🙏🏻Ville bage brød, boller, mini pizzaer mm til min søns madpakke. Når man er ramt af forskellige allergier, skal de fleste ting laves fra bunden herhjemme ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maaike

  Vil bage banankage til min kæreste og familie. De elsker den simpelthen allesammen, så det ville de glæde sig over at få serveret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Ravn

  I det her farverige efterårsvejr ville jeg nok kaste mig ud i en god omgang suppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Jensen

  Shit, de ser begge gode ud! Ville lave dem til tøsehygge aften d. 4/11, hvor vi skal fejre at jeg ikke er tyk mere 🙈 Ville elske at severe dem med noget vino 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina nøraa

  Jeg vil bage pizza med mine døtre. Det er pt. en ret stor udfordring at lave dejen selv – for dét at ælte en dej i 10 minutter med Augusta på to år lillesøster Lærke uden at deres tålmodighed slipper op, er ret svært. Så med en uptimom maskine kan vi forberede alt fyldet mens dejen æltes 😍 Blenderen vil jeg bruge til at lave diverse mos og pure til lillesøster Lærke på 4 1/2 måned – som det er nu moser jeg alt i en pose 😅😂🙈 eeej krydser virkelig fingre for at heldet er med os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L.

  Pizza!!!! 😀 Lækker præmie og lækkert mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg ville bage mysliboller til bachelorskrivningen😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla B. Hansen

  Jeg ville som det første lave din kartoffelpizza – den lyder og ser mega lækker ud! 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uh pizzadejen er et godt bud, de pizzaer ser så lækre ud. Men også dine gulerodsboller 🙏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Møller

  Hvis den lækre køkkenmaskine lander herhjemme, så vil den blive testet af, som i “IKEA-testen” af, i hverdagen da der er gluten-allergi hos min søn og kone. Og især min søn skal da ikke undvære lækre pizza’er, så der skal æltes til pizza og madpakkebrød😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Uh den er lækker! Jeg skal giftes næste år, så det første jeg ville lave var en prøve af bryllupskagen jeg skal bage. Jeg tænker nogle lækre luftige chokolademuffin med dejlig smørcreme på toppen 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Helge

  Jeg ville fremtryle de luftige, lækre boller, jeg endnu ikke har kunnet lave før 😍 Og en morgenmadsgreenie med spinat, avokado og lime uden at vække min roomie 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Helge

  Jeg ville fremtryle de luftige, lækre boller, jeg endnu ikke har kunnet lave før 😍 Og en morgenmadsgreenie med spinat, avokado og lime uden at vække min roomie 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loa

  Uh, jeg ville allerførst lave en silkeblød greenie, hvis jeg var heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Qvist

  Franskbrød, elsker hjemmebagte franskbrød og boller men efter flere håndledsoperationer kan jeg ik rigtig ælte dejen mere 😔 Så en røremaskine vil være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Olesen

  Jeg vil invitere min familie over til Århus, og byde dem på nybagte boller en formiddag i weekenden ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Har virkelig ønsket mig en køkkenmaskine længe, og hvor ser den flot og god ud fra Bosch!! 🙂 Jeg skal helt sikkert prøve at lave lækre boller, som det første.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Bech

  Jeg ville lave kartoffelpizza, jeg er helt vild med pizza og pesto, men har ikke prøvet kartoffelpizza før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Friis

  I sommerferien i juli, kom min kæreste og jeg forbi en lækker økologisk gård, hvor de fremstillede det lækreste kød og mel (Gyrup).

  Der fik jeg øjnene op for det at at bage selv, med kvalitetsmel, i stedet for at købe brød, som er forarbejdet og fyldt med forskellige ting – jeg ved godt det er smule sippet, men det betyder at jeg er begyndt at bage alt mit brød selv. Min maskine er dog begyndt at lugte af røg, så jeg tænker den står af lige om lidt – så sådan en lækker maskine vil komme velkomment.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg vil helt klart bage nogle lækre sunde boller. Der er intet bedre end frisk bagte boller og varm kakao på en efterårsdag 😝🍂🍁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af den lækre køkkenmaskine, vil jeg fylde fryseren med pølsehorn, boller og spinatsnurer med feta og pesto 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lise Kristensen

  Jeg ville lave mine yndlings koldhævede boller og en lækker smoothie til morgenmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai N

  Helt sikkert hjemmelavet pizza!!! Jeg HADER at ælte dejen, så jeg får kun lavet hjemmelavet pizza, når jeg kan låne en min svigerindes køkkenmaskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Pedersen Fog

  Jeg tror den første opskrift jeg ville lave skulle være; en af dine pizza opskrifter 🍕🍕 eller en omgang boller – enten alm. Eller til burgerboller 🍔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise GWS

  Jeg ville bage macarons og boller! Det ville være så lækkert at slippe for at ælte og piske i hånden 👍🏻😊 krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bjerg

  Jeg vil bevæge mig ud af i alle afskygninger af forskellige hjemmebagte boller, især gulerodsboller og græskarkerneboller. Jeg er lidt en sart starut, som virkelig ikke bryder sig om dej mellem fingrene, så en maskine som denne ville være perfekt, så jeg endelig kan ælte en masse uden at have fingrene i dejen 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida N

  Lækker give away! Med min ustyrlige lyst til kanel hele tiden, ville jeg klart bage kanelsnurrer, haha 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louisa

  Jeg vil bage nogle lækre madpakkeboller, og så bliver jeg også nød til at prøve din opskrift på pizzaen med kartofler og pesto! Blenderen vil sikkert lave den mest perfekte silkebløde hokaidosuppe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg vil bage noget lækkert brød til min mødregruppe og lave lækre frikadeller til min mand og datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Familiens rugbrøds-opskrift, som min mor troligt hver uge bager for/til mig og mine tre unger, da min egen køkkenmaskine brændte sammen sidste år😅😅😅og når man først er begyndt at bage rugbrød selv kan man ikke gå tilbage til en supermarkeds variant 🙃😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Buhl Nielsen

  Smoothies til morgenmad og alverdens mad i den anden, fars til forskellige frikadeller, rugbrød og koldthævede boller:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg vil som det første bage nogen lækre boller 😀 jeg har snart slidt to røremaskiner op da jeg elsker at bage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville prøve at bage dine super lækre pizzaerne til mine skønne veninder. Er lige flyttet for mig selv og har ingen køkkenmaskiner, så det ville virkelig være fantastisk at vinde den 😊👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Damgaard

  Jeg vil helt klart starte med, at lave kanelsnegle og fødselsdagsboller til min søde roomie som har fødselsdag i dag. Den maskine ser bare så lækker ud, og som nyudflyttet, kunne det være så fedt at vinde! Elsker din blog og følger dine sunde madplaner hver uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sejer

  Efter at have læst dette indlæg, har jeg en ustyrlig lyst til pizza – dog ville jeg sætte manden til at lave pizzaerne, men dejen skulle jeg nok stå for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Kjær-Hansen

  Altsåååå.. Mit evige svar ville jo være en form for bagværk, fx boller eller kanelsnegle. Men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg nok starte ud med at lave en mega lækker grøntsagssmoothie to go, nu hvor der er så smarte flasker til! 😍 (og bagefter ville jeg nok alligevel kaste mig ud i alverdens bagværk 🙈😅) Jeg krydser!! 🙏🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ladegaard

  Jeg ville bage spinatboller og en masse andet brød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min mor har den skønneste opskrift på Luciabrød, så dem vil jeg bage med det samme! Så kan efteråret og vinteren bare komme an😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg skulle helt sikkert kaste mig ud i at lave gulerodsbrud 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R

  Jeg vil bage en lækker svampet chokoladekage med karamel topping 😋👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil kaste mig over det helt store brunchprojekt! Hjemmebagte langtidshævede boller, pandekager, smoothiebowls og andre gode sager, så man rigtig kan få testet alle maskinerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville bage et lækkert valnøddebrød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara V

  Jeg ville eksperimentere med en masse lækre boller, kager og især denne lækre pizzabund! Jeg ville elske, at vinde, så man kunne lave lidt flere sjove ting i køkkenet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Årh en lækker konkurrence! – jeg tror jeg ville kaste mig ud i chokolade croissanter, og ellers bare prøve en masse nyt og spændende med dette fede køkkenudstyr 🍀😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Uh, ville starte starte med din kartoffelpizza, og så ellers give den gas med lækre boller og smoothie til weekendbrunch 😋👍🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville overraske min mand med hjemmelavede boller og en lækker hjemmelavet kage 😍🍀 det er han bare vild med og jeg elsker at overraske ham ❤ små ting i hverdagen gør en stor forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Lige nu har jeg bare lyst til at lave pizza! Dine pizzaer ser så lækre ud! Herhjemme er min kæreste den store pizzabager, men jeg vil helst lave en grov dej, hvilket kræver lidt mere – så en maskine ville være en lifesaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Jeg har pt min kusine boende, så jeg ville overraske hende med nogle lækre koldthævede boller til morgenmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har de største cravings efter pizza nu… så det må blive projektet, hvis jeg skulle være så heldig at vinde en røremaskine. Jeg er i forvejen kæmpe fan af kartoffelpizza, så skal med garanti prøve din version snarest! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg vil bage boller 😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Chokoladeboller med smoothie til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville helt sikkert lave en af dine opskrifter på en god pizza til min elskede familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er iværksætter og ved at starte et lille enmands Micro bageri med allergivenligt brød og kager, så det ville være intet mindre end fantastisk at vinde den køkkenmaskine 😍😍 Jeg har nemlig en masse opskrifter der skal afprøves og testes igennem det næste stykke tid – skal jeg dog vælge én er det en opskrift på glutenfri rundstykker lavet hovedsageligt på havregryn – den er ganske enkelt umulig at røre i hånden (er afprøvet… Av av arme siger jeg bare 😄😄)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  En af dine lækre pizzaer og min daglige morgensmoothie! 😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville straks kaste mig ud i projekt hjemmelavet brunch med hjemmebagte boller, smoothie, æg og alt, hvad hjertet kan begære. Tænker, at maskinerne vil hjælpe mig, så jeg ikke behøver at stå alt for tidligt op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville lave boller og smoothie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Mine tænder løber i vand med de pizzaer 🍕
  Jeg vil lave koldhævet brød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Marie Pries-Brokmann

  Pizza med kartofler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Nielsen

  Med køkkenmaskinen ville jeg bage alt det, jeg ikke har bagt i flere år – hader at ælte dej med hænderne, haha! 🙂
  Minihakkeren skal bruges til dadel-kugler – mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Pizza med figner skal jeg da klart prøve men jeg skal lave en masse mad til mine gæster i mit nye hus, hvor denne maskine vil være helt perfekt og har plads til at have den stående fremme, så den nem lige at tage i brug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline c

  Jeg vil kaste mig ud i at lave en masse lækre boller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  De pizza ser vildt lækre ud!
  Det kan være det første man skulle eksperimenter med hvis man var så heldig at vinde en lækker køkkenmaskine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt sikkert dej til kartoffelpizzaen😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Den pizza med kartoffel får mit mundvand til at løbe (lækkert, jeg ved det 😉 – Den skal jeg helt klart lave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine B

  Indbagte pølser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Poulsen

  Jeg ville lave pizzaen med friske figner på. Kombinationen af det traditionelle med tomat+ost og friske figner+mandler lyder virkelig lækkert! Det kunne vores madplan godt bruge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Louise Bach

  Jeg ville helt klart prøve at lave din pizza som lyder super lækker. Jeg er forfalden til at købe de færdige pizzabunde fordi det er hurtigere, men med sådan en maskine ville jeg helt klart begynde at lave mere selv 😊🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg ville lave humus i blenderen! Eeelsker humus 🙂
  Og nok en pizzadej i røremaskine, det lyder jo alt for lækkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg vil bage noget lækkert rugbrød og så laver jeg smoothie hver morgen, så den ville være mega lækker at have i køkkenet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  En pizza bianco (nærmere bestemt kartoffelpizza med spinat, chili, hvidløg og den lækreste mascarponecreme). Jeg fik den lækreste af slagsen for nylig og blev helt forelsket i den, så den vil helt klart være det første jeg skulle forsøge mig med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Med blenderen ville jeg lave lækre smoothiebowls, men køkkenmaskinen ville jeg bage en sundere version af gulerodskage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Flensted Balle

  Jeg vil bage et godt rustikt rugbrød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Nielsen

  Jeg ville straks gå i gang med at bage rugbrød. Familien elsker det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ville lave en lækker og sund brownie da je har fødselsdag snart og det er efterårsferie, udover dette ville jeg også lave smoothies så ofte som muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg ville bage pepperoni pizza til min datters madpakke, musliboller og koldhævede boller til os alle, som er det jeg normalt bager og putter i fryseren, da jeg hovedsagligt bager alt selv. Derfor ville denne maskine også gøre mit liv en hel del bedre 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hjorth Knudsen

  Jeg ville uden tvivl lave squashboller efter min mors opskrift 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg bage flere gange om ugen og jeg vil starte med at bage min famøse pizza 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Dine pizzaer ser helt vildt lækre ud. Det ville helt sikkert være det første, jeg skulle prøve af med røremaskinen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Flyvholm

  Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle min familie med den pizzadej’s opskrift med kartofler! Og det vil jeg nok også hvis jeg ikke vinder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hansen

  Jeg ville bruge maskinen til at lave surdejsboller. Brugte en elpisker sidst og det er godt nok besværligt at røre på sådan en. Blenderen ville jeg bruge til at lave nicecream, det er vores blender ikke stærk nok til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Pizza med kartofler! Ynglingspizza 👌🏻 Selvom jeg elsker at lave mad og bage bliver det ofte de “nemme” løsninger, men med det rette udstyr burde der ikke være nogen grund til ikke at lave lidt mere lækkert i køkkenet! 😊 så krydser fingre for at jeg er den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Odgaard

  Jeg ville invitere min familie på brunch med hjemmelavet knækbrød og boller, samt skyr, blendet med frosne bær😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nogle lækre smoothies med blenderen og lækre, grove boller med røremaskinen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Lynggaard

  Jeg tror jeg ville bage min mormors opskrift på de lækreste bløde boller og forkæle min familie med😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vælge én opskrift? Det er svært!! Jeg ville gå bageamok. Invitere alle de dejlige mennesker der er i mit liv og fodre dem med kage, brød, pizza og alt muligt andet lækkert, som kan komme ud af maskinen 😄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil helt klart bage pizza – både en kartoffel og en med hytteost, squash og parmaskinke på! Hjemmelavet pizza er klart det lækreste og ved bare at dejen vil blive meget bedre af at få en tur i sådan en maskine. Jeg elsker generelt bare at bage, så jeg vil være lykkelig over at vinde sådan en😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Kristoffersen

  Bagning af kager, boller, pizza og andre spændende ting 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vil lave lækre og luftige pizzabunde, som skal fyldes med pesto, kartofler og gedeost 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Som det første ville jeg helt sikkert lave kanelsnurre og nogle gode boller. Brød bliver vare så meget bedre efter at have været æltet rigtigt godt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha Sørensen

  Jeg ville helt sikkert lave en pizza blancho med kartofler og pesto – bliver sulten bare ved tanken 🙆😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kanelsnurrer efter Meyers opskrift 😍 på ingen måde sunde, men det hele værd!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ville klar lave mine yndlingsboller! Det vil lette ens fingre og håndled hvis man ikke skulle ælte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt sikkert en kartoffel pizza 🙌🏻💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Cordes

  Jeg ville gå i gang med at bage nogle lækre franskbrød og rugbrød til min søde kæreste, som altid står for al bagning, da han er uddannet bager. Det ville være en drøm for ham, at få sådan en køkkenmaskine som denne, så det kan lette hans tid i køkkenet en smule 😻💁🏼‍♂️🍞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg ville helt sikkert bage nogle lækre boller med hjælp fra røremaskinen!!😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Rasmussen

  Jeg skal helt sikkert lave pizzaer til madklub på mit kollegiekøkken 🍕😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Kathrine Christensen

  Hvis jeg var den heldige vinder, så ville køkkenmaskinen som det første bruges til at lave en stor omgang dadelkugler, så der er sundere snacks til min sultne sjæl, og blenderen ville nok komme på overarbejde med alle de smoothies den skal trylle frem 🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Ravn

  Jeg vil lave lækre gulerods boller til mine kollegaer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Gemmer

  Jeg ville prøve en af dine pizzaopskrifter hvis jeg vandt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anandia Egebæk

  Klart kanelsnegle. Det er en favorit her i huset og sådan en maskine ville da lette den næsten ugentlige produktion gevaldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Søndergaard

  Jeg ville som det første lave disse lækre pizzaer, hvis jeg var heldig at vinde rørmaskinen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona Kristine

  Helt klart mit yndlingsbagværk: kanelsnurrer 😋😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville lave en af dine lækre pizzaer nok den med friske figner, lyder så lækkert og anderledes lige noget for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ville helt klart lave dine kanelsnurre igen, for det var et kæmpe hit her hjemme. Det var dog hårdt arbejde og god træning uden en køkkenmaskine 😂🙈 Så håber virkelig på at vinde den, til mig badeglade hjerte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Jeg ville lave nogle boller, som jeg ofte laver. Faktisk en af dine opskrifter på glutenfriboller🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Marie

  Helt klart Pizza 😍 Jeg er en sucker for brød og ville elske at kreeere en masse på sådan en maskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville lave luftige italienske boller, som netop kræver en røremaskine, der virkelig kan ælte! Har afprøvet min nuværende “røremaskine”/foodprocessor, og den klarer ikke helt opgaven 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Laursen

  Jeg ville straks lave en lækker sund kage og sunde brød til min datter .
  Min datter på 15 år , er lige nu igang med et vægttab og har indtil videre tabt sig 8 kg 😍💪🏻 En køkkenmaskine ville gøre vores liv så meget nemmere 🙏 Jeg krydser virkelig for, at heldet er med os 🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil prøve at lave en pizza med figner✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg ville lave koldthævede boller til familien og servere smoothie til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Jeg ville helt sikkert lave hjemmelavet pizza, og en omgang pølsehorn til madpakkerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville helt sikkert lave en kæmpe røvfuld pølsehorn og boller til madpakkerne samt en lækker kartoffelpizza – og jeg vil ELSKE ikke at skulle stå og ælte en klistret dej 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil lave din pizzaopskrift med kartofler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hallin

  Jeg ville eksperimentere med en masse nye opskrifter, og det første jeg vil lave er lækre luftige boller og en pizzadej (måske en af dine opskrifter fra dette opslag) 😃☝🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg få øver mig i det med surdej og bage et lækkert brød med hjælp fra røremaskinen.
  Skulle helt sikkert også prøve en af de der pizzaer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hvis jeg vandt, ville jeg som det første bage kanelsnegle, for det hører efterårsferien til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Svendsen

  Jeg ville lave den lækre pizza med figner 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Erlang

  Jeg ville kaste mig over nogle lækre surdejsboller 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville lave burger helt fra bunden, med hjemmelavede burgerboller, der kunne laves i den fine røremaskine🍔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jet ville bage en stor portion chokoladeboller 😋🍫😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone G Grønkjær

  Ville bage boller 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nielsen

  Jeg ville bage gulerodsbrud til mine søde kolleger, og forsøge mig med pizzadej for første gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Gam

  Jeg har altid ønsket mig en køkkenmaskine 🙌🏼 Noget af det første jeg ville lave er koldhævede boller til min dejlige mødregruppe ☺️👶🏼🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lu Madsen

  Hold op hvor en lækker giveaway!
  Tusind tak for det ❤️
  Jeg mangler begge dele i mit en, så kunne være så dejligt at vinde ☺️
  Skulle jeg blive den heldige, vil jeg helt sikkert starte med at lave en lækker suppe til forret med blenderen, også vil jeg forsøger mig den lækre pizzadej, som du er så sød at dele med os 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg vil helt sikkert starte med at bage boller. Jeg har stadig ikke knækket koden med at lave lækre, luftige og bløde boller – sikkert fordi jeg altid tilføjer for meget mel, fordi jeg synes dejen klistrer for meget til at ælte 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville lave lidt sundere kanelsnurrer til min familie, hvis jeg vandt konkurrencen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Maria Falck

  Helt klart kanelsnurrer! De skal æltes så vanvittigt lang tid, at man er øm i armene dage efter. Køkkenmaskinen ville være genial til det 😀👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Haderslev

  Det første jeg vil lave er boller. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville lave en kæmpe omgang kanelsnegle – jeg synes ofte det er for omstændigt med alt den æltning i hånden, men det er jo intet problem med maskinen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla D.

  Jubiiiii, hvis jeg vandt ville jeg som det første bruge køkkenmaskinen til at prøve at lave din opskrift på kartoffelpizza😋😋 og efterfølgende eksperimenteres til den store guldmedalje 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Jeg ville klart lave en portion grovboller til madpakkerne. De er hårde at røre i hånden, så røremaskinen ville være perfekt dertil (og meget andet) 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna pedersen

  Wow de pizzaer ser lækre ud 😋 Jeg tror de begge skal prøves af i weekenden👌 Elsker at bage, og villeelske at vinde en køkkenmaskine… tænk hvis julen kom lidt tidligere i år?!? Ja jeg ville i hvertfald ikke klage 👍👌🙌🏼🍕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hold da op nogle lækre køkkensager 😍
  Hvis jeg vandt ville jeg prøvede kræfter med din lækre vegetar burger opskrift! 🍔 Hvor jeg kan bruge køkkenmaskinen til at lave bollerne og blenderen til kikærtebøffer! 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla christiansen

  Jeg vil klart lave pizzaen med friske figner ☺️🍕 sammen med mine små søskende ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam Grønlund

  Jeg ville helt sikkert bage et ciabattabrød, da det skal æltes godt igennem (og det er for hårdt med håndkraft!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg give mig i kast med de lækre pizzaer i ovenstående indlæg 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie rask

  Jeg vil helt klart lave den lækreste og sprøde pizzadej 🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mollerup

  Ej jeg ville virkelig elske at vinde til dels for min egen skyld, men også for min søsters! Hun ønsker sig virkelig sådanne en maskine og hun elsker pizza, så mon ikke din opskrift på kartoffel pizza ville være øverst på listen over mad der skal laves med denne køkken maskine 😉😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg starte med de lækre æble, kanelmuffins.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg klart give mig i kast med at lave en af dine lækre pizzaer. Jeg elsker hjemmelavet pizza; men dovenskaben tager desværre for tit over, og så bliver det i stedet købepizza eller rulledejsbund, og det er bare ikke lige så lækkert 😅🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ville bage nogle dejlige græskar boller til de kolde efterårsdage, som skal nydes med dem jeg bedst ka’ li’ 🎃❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krestine

  Jeg ville få min madglade kæreste til at lave pizza eller bage et foccacia-brød til mig 😋 Lige nu ælter han altid dejen i hånden, og det er da næsten synd for ham 😅❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Maya,

  Jeg ville helt klart lave koldhævede boller med surdej på køkkenmaskinen – så slipper jeg for at ælte et kvarter med de bare næver 🙂

  Med blenderen ville jeg prøve at lave en greenie, som jeg endnu har til gode og som jo kræver “hestekræfter” til fx frossen broccoli og spinat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville lave en dessert med brownie bund og en lime mousse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Så vil jeg lave en pizzadej fra bunden, med groft mel! – køber desværre altid færdiglavet pizzadej, og det smager altså bare meget bedre, når det er lavet fra bunden! 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg skal næsten prøve pizzaen med kartofler 😀 Dog må det blive et glutenfrit alternativ til den, men det burde kunne lade sig gøre 🙂 Ville dog hjælpe med en køkkenmaskine til den glutenfrie dej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville prøve at lave et glutenfrit alternativ til din kartoffelpizza 😀 Det ville dog hjælpe en del med køkkenmaskinen til den glutenfrie dej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Harbo

  Jeg vil bage min yndlings kage som er chokolade drømmekage 😍👌🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Pizza pizza pizza – hvis der er noget jeg (og heldigvis også min kæreste) er vild med, så er det hjemmelavet pizza, især kartoffelpizza er et hit herhjemme. Det ville være en fornøjelse med en Bosch som hjælper i det lille køkken 😋🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg skal da helt klart bruge den til de der lækre pizza du har lavet samt en masse godt groft bagværk. Har ikke endnu en røremaskine så ville da være fantastisk med sådan en😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Fogh

  Jeg ville nok lave nogle lækre sunde boller, eller noget lækkert rugbrød, den maskine ville gøre alt nemmere 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg skal da helt klart bruge den til de der lækre pizza du har lavet samt en masse godt groft bagværk. Har ikke endnu en røremaskine så ville da være fantastisk med sådan en😊 Med bleenderen skal der laves En masse smoothies

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville lave de lækre, “perfekt” hævede glutenfri boller, som jeg aldrig når i mål med, når jeg skal ælte i hånden, da jeg altid ender med blot hurtigt at røre en dej sammen 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil helt sikkert begynde at eksperimentere med forskellige sunde boller 😋 laver aldrig boller, da jeg hader at stå med den klistrede dej, så denne køkkenmaskine kunne være så lækker at have 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil gå igang med at bage brød med surdej og lave hindbærsnitter til familien. Og så skal den i brug stort set hver dag i julen, hvor der skal laves et hav af småkager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Michala

  Hvis jeg vandt, ville jeg til min fødselsdag for første gang lave alt fra bunden, da sådan udstyr gør alt meget nemmere! Hjemmelavet tærtebunde! Til dessert Hjemmelavede lagkagebunde og en perfekt pisket smørcreme – bliver bare lidt bedre på den måde (især i mit køkken 😅)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sophie A. Andersen

  Ville lave en plade boller og kærnemælkshorn mums 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Leth

  Jeg vil bage kanel snegle 😍😛💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Poulsen

  Ville helt sikkert bage lækre surdejsboller og havregrynskugler – det er jo snart jul:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pihl

  Jeg ville lave is med blenderen og en grunddej i røremaskinen til kanelsnegle og boller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nielsen

  Ville bage nogle lækre pølsehorn og boller😀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone jeppesen

  Jeg vil bage boller til mine dejlige dagplejebørn , de elsker hjemmebag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Steffensen

  Super lækker konkurrence. Hvis jeg vandt sådan en fantastisk røremaskine, ville jeg bage en omgang sunde pizzasnegle og pølsehorn til madpakken. 😃🍀😃🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Cruse

  Ville bruge den til mine koldhævede boller, som er fyldte med havragryn og kerner, men det kan være lidt hårdt at ælte dem i hænderne😥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil med blenderen forsøge mig med en greenie, og med køkkenmaskinen vil jeg bage boller eller måske et lækkert rugbrød 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Rovsing

  Jeg vil som det første bruge rørmaskinen til at bage boller til børnene. De elsker hjemmelavet boller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken D. Poulsen

  Jeg ville forkæle mine kollegaer med en super lækker chokoladekage og ikke mindst en lækker hjemmelavet pizza til min kæreste som knokler med sit studie i døgndrift ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle May

  Hvis jeg havde sådan en skøn maskine, så skulle der ikke mangle frisk brød og boller i vores hus. Tænk altid at kunne fylde fryseren med lækkerier på en hurtig og nem måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Lækre speltboller til weekenden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skulle helt sikkert lave en laekker smoothie bowl med blenderen og alle mulige former for boller 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Vigels Rise Hansen

  Åh ja, det er jo svært, når jeg aldrig har prøvet at eje sådan en lækker sag.
  MEN jeg har altid tænkt, at det ville være suverænt dejligt at have sådan en til at ælte en god gang dej til lækre madpakkeboller❤️
  Glæder mig til din bog udkommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAH

  Hey Maya!
  Jeg ville bage nogle lækre sunde arabiske Fatayer, som er små trekantede dejstykker med fyld af løg, spinat og citron. Du kan tro at de er lækre. Dem skal du prøve at sætte tænderne i, hvis ikke du har smagt dem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville bage rugbrød og boller så der er til fryseren igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom det måske kan komme til at knibe med pladsen i det lille kollegiekøkken, så kunne jeg rigtig gerne tænke mig at kunne lave lækre smoothies med en blender der kan holde til frosne bær. Og så bliver det da ekstra sjovt at bage osv med en røremaskine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Thomsen

  Det er lige sådan en maskine jeg mangler i mit køkken 😍 Den ønsker jeg mig!
  Jeg vil bage nogle lækre boller, evt. din opskrift med æble og kanel. Og så skal der bages en masse her til jul 😇 jeg krydser fingre! 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville helt klart lave pizza med kartofler!! Det lyder super lækkert❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Andersen

  Boller i alle mulige varianter – min håndmixer har det hårdt, så drømmer og en ordentlig maskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg ville helt klart prøve at lave din pizzadej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg drømmer om at kunne lave min egen hummus og falafler😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg drømmer om at lave min egen hummus og falafler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg ville helt sikkert gå i gang med at lave dej til pizza og rugbrød, glutenfrit til min datter 🙏🏻 Min egen røremaskine er brændt sammen og jeg ønsker mig brændende en ny 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg ville som det første lave en lækker hjemmelavet pizza! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg ville lave pizzaen med kartofler, er sikker på min søn på 2 år ville være mega fan af at få sine kartofler på den måde..😃👏🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ville lave pølsehorn efter din opskrift med kyllingepølser og squash 🙌🏽 Tak for en skøn blog med de lækreste opskrifter!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Pizza pizza pizza – ville elske at lave en pizzadej i den maskine 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg bager brød hver anden dag, så det vil selvfølgelig blive det første, jeg skal prøve på denne maskine 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kartoffelpizzaen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sahlberg

  Din pizza med kartoffel lyder mega lækker! Dem ville jeg gerne prøve😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa Lebech

  Jeg vil lave lækre hjemmebagte burgerboller😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville helt klart forsøge mig med denne pizzadej. 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stig Sjøberg

  Pizza med kartofler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg vil lave boller 😍 Sådan en røremaskine vil gøre dejen meget mere lækker end jeg selv kan opnå ved at ælte den. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville bage en ordentlig gang boller til lækker weekend-morgenmad <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det ville være så nemt at skrive pizza. Men ville lave dine gulerodsboller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville som det første bage en ordentlig omgang boller <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville straks røre sammen til koldhævede boller! 😊 Simpelthen den mest geniale opfindelse, næst efter gær 😀 Blenderen skulle bruges til at lave en lækker smoothie med, som ville passe perfekt til de nybagte boller i morgen tidlig – oh the joy of Mornings ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Waje

  Jeg vil som noget af det første bage hjemmebagte boller + hjemmebagt rugbrød også vil jeg prøve en af dine lækre opskrifter på hjemmelavet pizza 😍 Jeg vil elske at vinde disse lækre produkter og ville få rigtig stor glæde af det både i hverdagene, men bestemt også i weekenderne. Det ville gøre det meget nemmere 😉🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg ville bage en lækker sund kage med tørret frugt til halloween-fest på min datters skole i stedet for en alm. sukkerkage 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicki Nettermann

  helt sikkert pizza med kartofler forventer at den vil være god på træningsdage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Det første jeg ville lave ville klart vært grovboller med squash og gulerødder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Eiken

  Jeg vil gerne lave nogle lækre kanelsnegle som det første, men der er jo masser af lækkerier der også står i kø såsom flutes, surdejsrugbrød, pizza osv osv 😍 Vil så gerne vinde den 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Det første jeg ville lave er grovboller. Derefter er der SÅ meget der skulle forsøges og eksperimenteres med – mums 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh! Jeg ville lave glutenfrie pølsehorn og nogle kanelsnurrer! Men først og fremmest pølsehorn, for det er blevet så besværligt med glutenfri dej til en sensitiv mave, så det savner jeg! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor skal jeg lige starte. For vandt jeg, ville det blive det helt store bageorgie herhjemme. Boller, pizzasnegle, pølsehorn, alt hvad jeg normalt springer over fordi jeg hader alt ælte. Så vandt jeg skulle ungerne forkæles med hjemmebag. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville helt klart prøve kræfter med opskriften på din lækre kartoffelpizza som det første 👍🏼👏🏼😍 har længe ønsker mig sådan en køkkenmaskine, for dejen bliver bare så meget mere luftig og lækker af det 👌🏼
  Håber håber håber 🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Marie Rasmussen

  Jeg ville lave en lækker omgang pizza med figner. Jeg Elsker figner og din opskrift ser SÅ lækker ud at den må prøves og min gamle røremaskine, mit kæreste eje, kan ikke mere, desværre, så jeg mangler panisk en ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Schmidt

  Jeg ville straks gå igang med en omgang gullerodsboller. Synes gerneralt at alt brød har godt af at blive æltet godt igennem. Ville være så fedt at vinde, da jeg bager en del, så det ville klart være en god “hjælper” i hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lu

  Jeg vil helt sikkert laver en lækker lidt sundere banankage, med dadler i stedet for sukker 🍀❤️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg ville lave Meyers kanelsnurre, som mine børn og jeg er helt vilde med😋 det er et kæmpe arbejde at ælte smør ind i dejen med håndkræft, så det ville gøre det meget lettere og hurtigere at bage. 😍🙏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville helt klart lave er lækkert rugbrød 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitt Pedersen

  vandbakkelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Gregersen

  Jeg bager grove morgenmadsboller 1-2 gange om ugen og ville elske “hjælp” til det tunge arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville lave en spandfuld lækre grovboller 🍀✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Andersen

  Jeg vil klart lave mine favorit gulerodsbrud og en lækker jordbær milkshake 😋😋😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, en fin konkurrence!! 😍 Det ville være så fedt at vinde den – og så give den til min mor. Hun mangler den virkelig, når hun bager. Så den skal helt sikkert bruges til både rugbrød og boller. Og blenderen skal bruges til smoothies 😊 så kan hun også komme godt i gang med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil lave et par skønne kager til mine kollegaer for at fejre min sidste dag på jobbet, inden jeg skifter til et nyt og spændende et med flere udfordringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Uhhhh det er svært. Jeg tænker at jeg vil bage gulerodsboller for det kan hele familien lide. Og derefter vil jeg i gang med at bage rugbrød. Det er jeg aldrig rigtig kommet i gang med. Og det burde jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Vil rigtig gerne forsøge mig med den skønne kartoffel pizza, som første skyd på stammen…. Love it…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker GA!!!
  Jeg vil som det første lave en ordentlig stak squash boller til ungernes madpakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Marie krog

  Jeg ville elske at lave en gang boller, opskriften af min mors, men kunne være lækkert at man havde en maskine til det 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville bruge maskinen til at lave daim cookies, som jeg ellers kun lave hjemme hos mine forældre med deres køkkenmaskine. Blenderne vil jeg bruge til at lave smoothies.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Jeg ville lave lækre hjemmelavet boller, som er et hit herhjemme og plejede at være fast inventar, dog er tiden knap til at ælte dej med hænderne når man har en nyfødt søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg ville lave en omgang lækre boller til weekendsmorgenmaden. Og så skal en hjemmelavet pizzadej helt sikkert også testes. 🍕😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken mogensen

  Jeg vil bage glutenfrit kanelsnurre til min kæreste, forældre og jeg.. vi længes sådan efter godt bagværk, men svært uden det rigtige udstyr og glutenfrit er også vanskeligt.. jeg krydser ALT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil bage gode gammeldags kanelsnegle, som bare skal æltes og æltes og æltes på den Røremaskine 👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Tang Soetmann

  Jeg ville helt sikkert lave en stor omgang hjemmebagte boller til mine søde kollegaer, det har de fortjent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lerche

  Jeg ville få gang i at bage nogle af dine lækre opskrifter på boller, da jeg simpelhen syntes det er træls at tilberede i hånden. 😀
  Blenteren vil jeg bruge til at få nogle lækre morgen smoothies med masser af grøntsager 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville lave burgerboller i køkkenmaskinen og guacamole med blenderen til mexicansk inspirerede burgere😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Din dejlige pizzaopskrift kunne jeg lide at prøve,,,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville helt klar lave pizza til min familie. 🍕 Jeg er ikke den store fan af at skulle ælde dejen i hænderne, så tro en køkkenmaskine lige ville være sagen for mig. Også tror jeg bestemt også jeg ville bage/lave noget mere mad med sådan en i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Mattsson

  Jeg ville straks gå i gang med at lave en stor portion boller, så der er frisk bagte boller til weekenden, så det kan fejres at det er blevet efterårsferie! 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dohaa

  Jeg vil bage boller og rugbrød i køkkenmaskinen lave lækre smoothie med blenderen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville bage nogle lækre boller til min kæreste fødselsdag om 2 uger. Måske disse: http://mayadroem.dk/2016/04/16/koldhaevede-boller/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Højbusk

  Jeg ville helt klart bage koldhævede surdejsboller – det bliver bare bedst med en ordentligt maskine. Og til aftensmad skulle din kartoffelpizza med btombær prøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med bær på. Eller en lækker og frisk smoothie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville prøve dine opskrifter på pizza, vi elsker hjemmelavet pizza herhjemme, og har lige fået fat i en pizzasten, så en røremaskine ville fuldende et perfekt pizza-kit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Åh jeg har sådan en lyst til syndige kanelsnurrer, så det ville være mit allerførste projekt 😍 Skarp forfulgt af lækre smoothies i blenderen 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Jeg elsker pita! Og pita er bare in pt! Jeg vil bruge køkkenmaskinen til at lave de lækreste hjemmelavede pitabrød 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Obel

  Uhh det er svært, for man vil vel bare prøve det hele!! Hvis man skulle vælge, så skulle det være koldhævede boller eller pizzasnegle fra denne blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jensen

  Pizza med kartofler! Jeg er ikke den store kartoffelfan, men på pizza lyder det egentligt godt, nyt og anerledes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åse langholm

  jeg vil lave altmulig det kun være pizza,boller,kage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Nathalie Seir

  Jeg drømmer om sådan en køkkenmaskine, jeg har faktisk talt om det i 100 år 🙂 Ej, men jeg har sådan en drøm om at lave lækre koldhævede boller i weekenden. Optimum maskinen ville være så fin i vores nye køkken vi er ved at få sat op 🙂
  Men uden tvivl at dine pizza opskrifter skal afprøves ligeledes. Haps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er blevet fan af hjemmelavede sprøde`brødstænger`, så jeg vil som noget af det første køre en dej til ‘sprøde madstænger’. Brødstængerne kan spises som tilbehør til alt eks suppe og salater men også bruges som snacks med dip til aftenhygge. De kan kreeres i det uendelige med eks pesto, cheddar, serranoskinke, pikantost osv – fantasien kan få frit løb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Åh, det er et svært valg! Men tror det ville blive kanelsnegle, jeg har cravet dem i flere uger nu 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh jeg vil elske at vinde denne lækre maskine og mit første bagværk skal helst sikkert være et lækkert rugbrød og dej til nogle lækre efterårs kanelsnurre 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Schirmer

  Jeg ville elske at lave den ultimative NICECREAM – Vanilla/Peanutbutter/Chocolate. Og tæske et par lækre surdejsboller sammen på samme tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xandra

  Din opskrift på kanelsnurrer er jeg stor fan af, og ville være så skønt med sådan en maskine, så man fik det gjort lidt oftere! Også lækre smoothies med blenderen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er gravid og har sådan haft lyst til kanelsnegle i længere tid, så det skulle helt klart gøres med den lækre maskine 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Når man skal til at flytte hjemmefra og være på SU er sådan nogle ekslusive køkkenmaskiner ikke det første man investerer i. Men det ville gøre en verden til forskel i det spændene madunivers. Hvis jeg vandt ville jeg lave en del bananpandekager med blenderen samt mors berømte laksetærte med porre, så ikke alt er fremmed land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil bage kanelsnurrer!!👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg ville straks komme tilbage i vanen med at bage friskt brød til familien i weekenderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville bage nogle lækre sunde boller, til min søn, Valdes, madpakke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvis jeg vinde,r vil jeg bruge blenderen til at lave en masse dejlige efterårssupper og køkkenmaskinen til at lave pizzaen med friske figner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Altså nu sidder jeg her og er helt sulten efter hjemmelavet pizza, og da det er bonussønnens yndlingsspise, så bliver det da det, som skal laves. Og da bonusdatteren elsker kartofler, så ligger det jo lige for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Der skulle helt sikkert laves en omgang boller! Der er ikke noget bedre end nybagte boller med smør – perfekt her til efteråret 🍂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Jeg ville bruge køkkenmaskinen til st bage nogle lækre grovboller og blenderen vil jeg helt sikkert lave en masse lækre smoothies med 😊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Jensen

  uh lækker maskine! Jeg ville helt sikkert give mig i kast med Meyers kanelsnurrer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Som det første ville jeg lave en omgang hjemmelavet pizza baseret på din opskrift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Pizza med figner (håber de når at modne på mit træ)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karsten

  Pandekager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal da prøve pizza med figner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil bage rugbrød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil lave nogle surdejsboller og nogle gulerodsbrud, og andet dejligt brød og fylde,fryseren op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Thorsen

  Jeg vil lave pizza i aften 🍕😋

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Spar 30 % på en kostplan, med sunde opskrifter tilpasset dig!