Spar 30 % på en kostplan, med sunde opskrifter tilpasset dig!

Opskrift på lækre pizzaer + Vind Bosch køkkenudstyr

befunky-collage
skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-19
Jeg laver utrolig meget mad i mit køkken, både fordi jeg er et madøre – og fordi det er en del af mit arbejde, altså at udvikle opskrifter her til bloggen – og da jeg udviklede 100 opskrifter til min kommende bog. Når man laver så meget mad, så er det nødvendigt med noget godt “grej”. Derfor var jeg glad, da Bosch kontaktede mig og ville høre om jeg ville teste nogle af deres maskiner; en køkkenmaskine og en blender. Nederst i indlægget er I også så heldige at en af jer kan vinde en køkkenmaskine og en blender 🙂 <3 .
Jeg bruger ofte maskinerne i hverdagen, fordi jeg synes det er meget nemmere. Noget som jeg især bruger køkkenmaskinen til er at bage brød og pizzaer, for dejen bliver bare bedre når den er blevet æltet længe. Jeg ville have givet op, hvis jeg skulle ælte en dej 10 minutter med hænderne, selvom det selvfølgelig havde været god træning! :-)Derfor vil jeg i dag dele opskrifterne på nogle lækre pizzaer, som jeg har lavet med køkkenmaskinen, men først lidt om hvorfor den er så god!

Køkkenmaskinen OptiMUM (MUM9YX5S12) har et intelligent design og har blandt andet en indbygget vægt, så man kan afveje ingredienserne direkte i skålen, hvilket er utroligt praktisk og letter arbejdsgangen. Derudover har maskinen nogle automatiske funktioner i “Sensorcontrol”, som gør det muligt at få maskinen til at ælte dejen perfekt, piske flødeskum eller æggehviderne stive. Man kan selvfølgelig også indstille tiden manuelt på timeren, og så stopper maskinen automatisk.
Skålen kan indeholde 5,5 liter, og man kan derfor lave gode store portioner. Der er  3 forskellige kroge, som er virkelig nemt at skifte og sætte på. Hver opmærksom på at du selvfølgelig skal bruge dejkrogen når du skal lave noget med dej. Maskinen er enormt simpel at anvende og jeg behøvede ikke at læse meget i instruktionsbogen, før jeg allerede var igang.Køkkenmaskinen er støbt i metal og har en ekstra stærk motor på 1500 watt, ydermere er alt tilbehøret lavet ekstra kraftigt. Man har således gjort meget for at optimere maskinens levetid. En køkkenmaskine i denne liga er derfor en virkelig god investering! 🙂
mly5605Pizzabund (til 2 pizzaer) 
25 g gær
2,5 dl lunken vand
1 tsk havsalt
2 spsk olie
150 g durummel
70 g grahamsmel
ca. 230 g sigtet speltmel

Jeg bruger Bosch røremaskine med dejkrogen.
Start med at opløse gær i vand.
Tilsæt salt og olie.
Tilsæt durummel og grahamsmel.
Lad maskinen kører 2-3 min.
Tilsæt sigtet speltmel. Tilsæt ca. 50 g af gangen.
Lad røremaskinen ælte dejen i ca. 10-12 minutter.
Lad dejen hæve ca. 1 time.
Del dejen i 2.
Brug en kagerulle til at rulle dejen helt flad på et stykke bagepapir. Fyld pizzaerne med dit yndlingsfyld.
Tænd ovnen på max ca. 250 grader.
skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-59
1/2 glas grøn pesto
3 små kartofler
1 kugle mozzarella
Lidt oregano
Topping: 
Ruccola
Brombær

Smør dejen med pesto.
Snit kartoflerne helt fint, evt. på et mandolinjern.
Fordel kartoffelskiver på pizzaen.
Fordel små stykker af ost.
Drys med oregano.
Bag pizzaen I ovnen ca. 7-9 min.
Server med ruccola og friske brombær.
p1100744p1100738skaermbillede-2017-10-07-kl-14-43-20
1 ds. tomatpuré
1 pakke parmaskinke
1 kugle mozzarella
lidt oregano
10 cherry tomater
10 mandler
Topping: 
Frisk timian
2 friske figner (du kan også vælge at bage dem på pizzaen)

Smør dejen med tomatpure.
Fordel skinke og små stykker ost på pizzaen.
Halvver tomaterne – og fordel på pizzaen.
Drys med oregano og hele mandler.
Bag pizzaen I ovnen ca 7-9 min.
Server med frisk timian og friske figner
p1100776 p1100827 p1100822skaermbillede-2017-10-07-kl-14-42-39
Vind en 1 Optimum maskine + 1 Vivastyle Blender
For at deltage: Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver hvilken opskrift/ret du ville lave som det første, hvis du vandt køkkenmaskinerne 🙂 <3 
mcsa01754731_bo_u_11_ua7_other_mum9yx5s12_picture_nkf_perspective_eng_190516_defmcsa01600608_g4313_mmbm7g3m_1052308_korr3_def
Maya

Næste indlæg

Spar 30 % på en kostplan, med sunde opskrifter tilpasset dig!