Mit nye træningsprogram/genoptræning

Thai kylling med peanuts

p1100668p1100659 Kylling og grøntsager: dét kan altså hurtigt blive lidt kedeligt – eller er det bare mig? .. Jeg elsker dog at lave kylling med masser af krydderier – og i en lækker sovs. Denne ret er lidt thaiinspireret – og med masser af smag, altså alt andet end kedeligt!  En rigtig god hverdagsret, hvor det gerne må gå lidt stærkt!

Thai kylling
(4 personer)
350 g kylling inderfilet
Olie til stegning
1 løg
100g champignon i skiver
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 sweet potato (kan erstattes af 2 gulerødder)
4 forårsløg
1 tsk sambal oelek
2 tsk karrypasta
0,5 tsk ingefærpasta
0,5 tsk chili
1 tsk paprika
2 tsk karry
1 ds. kokosmælk
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber

Tilbehør: 
Ris
Forårsløg
Peanuts
Lime

Sæt ris over .
Start med at svitse kyllingen i en gryde med olie. Tag det op.
Svits løg, champignon, gulerødder, sweetpotato, forårsløg ved høj varme.
Tilsæt sambal oelek, karrypasta og krydderier. Rør hele tiden i det.
Når du har svitset det tilsætter du kokosmælk – og kyllingen.
Lad det simre under låg 10-15 min.
Tilsæt citronsaft, salt og peber – og lad det simre et par minutter.
Server med ris, forårsløg (eller krydderurter), peanuts og lime.
Velbekomme.

Find flere aftenmadsopskrifter: her. 

p1100694
Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye træningsprogram/genoptræning