6 sunde idéer til morgenmaden

Jeg har bestilt 2 ugers ferie – Alene!

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg har hele tiden tænkt, at jeg gerne ville ud at rejse i slutningen af 2017. Det skulle være en gave til mig selv, når bogen var sendt til tryk, hvilket den bliver i starten af december. Derudover starter jeg op med personlig træning i januar (mere herom snart!), og derfor virkede det som en god løsning at få afviklet ferie inden… Men at gå fra at tænke “det kunne være dejligt med en ferie” – til rent faktisk at bestille den tog virkelig lang tid… For det er nemlig sindssygt grænseoverskridende for mig, da jeg havde besluttet at min næste ferie skule være helt ALENE. Det har været noget jeg har drømt om at gøre i mange år, men aldrig rigtigt haft modet.. Man tænker jo så meget; hvad vil folk ikke tænke om mig, hvis jeg bare er der helt alene? .. Hvordan vil jeg have det med at rejse alene? Vil jeg finde nogen at snakke med? .. Vil det blive kedeligt?

Derfor var det godt, at min far turde at presse mig lidt – og blev siddende ved siden af i sofaen til dankortet var kørt igennem. Så nu er rejsen bestilt! 🙂
Jeg var meget i tvivl om, hvor jeg gerne ville hen. Valget stod umiddelbart mellem thailand eller Canarie øerne, men kom frem til at thailand er en oplevelse som jeg gerne vil dele med nogen – og det er også meget længere væk. Men måske jeg får mod på det en dag! 🙂

De seneste par dage har jeg været på besøg på Fanø – og jeg har brugt en masse regnvejrstimer på, at kigge på rejser til de canariske øer. Jeg har tidligere været på både Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura – og tanken var derfor hurtigt at komme til Lanzarote.. Meget hurtigt fandt jeg så ud af, at jeg naturligvis skulle til: LASANTA SPORT!!!!

Jeg har aldrig været på Lasanta, men jeg har altid drømt om det. Det er jo et slaraffenland når man elsker sport – og jeg tror det bliver så fedt. Derudover tror jeg også, at det kan være et fint sted når man er alene, for der skal nok være nogle andre ligesindende sportstosser, som man kan snakke lidt med. Hvis jeg bare havde taget et charterhotel, så var det nok familier – og det var jo ikke lige sikkert at de ville snakke med mig! 🙂

Så selvom det er ret angstprovokerende, så tror jeg at det nok skal gå. Jeg er naturligt ret udadvendt – og kommer altid i snak med mennesker, selvom jeg bare er en tur i Netto. Jeg nyder mit eget selskab – og det skræmmer mig slet ikke med Maya-tid. Jeg er jo vant til at arbejde hjemme – og være meget alene. Jeg glæder mig til at træne, nyde solen, læse bøger, hører podcast og lydbøger osv.   Og hvis jeg keder mig lidt, så kan jeg jo altid skrive nogle blogindlæg og arbejde lidt. Lige nu er min største bekymring, hvem skal tage fine træningsbilleder af mig? Hehe 🙂

Jeg glæder mig SÅ meget, nu må det gerne hurtigt blive december..Det er fantastisk at have noget, at se frem til. Jeg er jo virkelig ikke en vinterperson, jeg elsker sol og sommer. Det er nogle år siden, at jeg har rejst om vinteren – men jeg tror det vil være rigtig godt for mig, som altid er lidt på kanten til en vinterdepression.
Jeg vil naturligvis gerne høre ALLE jeres tips til Lasanta – og til at rejse alene. Tak<3
Maya

17 kommentarer

 • Ida Marie

  Hej Maya. Hvor er det fedt for dig at du skal afsted på ferie alene – jeg er selv afsted i Malaysia og Thailand lige nu (2 uger), hvor jeg besøger en veninde og også skal på ture alene. Meget grænseoverskridende men allerede i dag på tur mødte jeg nogle danskere som jeg tog kontakt til. I morgen skal jeg 4 dage til Langkawi alene. Tænker at komme i snak med folk på det sted jeg bor og ellers må jeg bruge de sociale medier såsom tinder eller happn. Ellers som du siger så er Maya-tid jo også rart. Jeg tror bare du skal tage én dag af gangen – det prøver jeg på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hvor er du sej!! Lyder da mega fedt! 🙂 ..
   Tinder og happn er jo også smart… Det bliver jeg altså også nødt til at prøve dernede 🙂

   God rejse søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tør næsten godt love dig, at du ikke kommer til at fortryde det! 😊

  Jeg har været på Club La Santa mange gange, og stedet er næsten blevet mit andet hjem.

  I maj måned i år var jeg for første gang alene afsted, og jeg havde to fuldstændig fantastiske uger. Der var masser af tid til at slappe af, læse bøger, træne og bare koble helt af. Jeg nød virkelig alenetiden, men fordi folk er så åbne og positive, brugte jeg også tid sammen med andre. Jeg nåede både at få en badmintonmakker og en minigolfmakker og så var jeg ude at spise med to forskellige “fremmede” mennesker.

  Jeg kan varmt anbefale melde dig til nogen af deres små turneringer i for eksempel badminton eller tennis, hvis du vil møde mennesker. Og så må du ikke gå glip af Green Team Show om mandagen! 😉

  Rigtig god fornøjelse Maya! Og skriv endelig, hvis du pludselig står med en ekstra billet i hånden. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var selv på ferie på La Santa for 1,5 år siden. Det var mega angstprovokerende for mig, men jeg nød at slappe af, træne selv og jeg endte også med at lære en masse nye mennesker at kende. Jeg havde bestilt mad med i ferien, så jeg blot skulle gå ned til morgenmaden og aftensmaden. Det var den eneste ulempe, da det virker meget underligt at sidde alene og spise.
  Jeg havde dog på forhånd sagt til mig selv, at jeg først til aften “måtte” kigge på min telefon, da jeg ikke var dernede for at kigge på IG hele tiden, men for at udvikle mig personligt. Det virkede. Og jeg nød det virkelig. Var jo kun afhængig af mig selv – og jeg fik i den grad trænet en del (y) Du kan godt glæde dig!
  God ferie herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Verdens bedste feriested, hvis man elsker sport, som og god atmosfære. Vi har været af sted 8 gange, sidst for 2 uger siden og vender hver gang hjem med ønsker om snart at komme tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Godt valg du har taget, det skulle være så smukt på øen:-)
  Jeg har rejst alene som yngre og passede altid godt på mig. Husk ikke gå alene på øde steder eller om aftenen, hav i så fald noget med til at forsvare dig. Et lille tørklæde med sten i og slå knuder på tørklædet, det slår hårdt og er et lovligt våben!
  Ellers skal du bare ikke tage dig af andres blikke når du sider alene ude at spise mv.
  Og jo du lærer hurtigt nogen at kende hvis du altså selv er åben. Og så kan I lave noget sammen, tage på ture sammen, gå i byen sammen osv.
  Det var et godt modigt valg og det vil styrke dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Jeg tror jeg bliver på lasanta området om aftenen 🙂 -..
   Men har boet både på mallorca – og i sharm el sheikh – så jeg er også lidt vant til at være i udlandet 🙂 – så ved godt, at det ikke er alle steder man kan færdes, men føler mig dog helt tryg ved at tage derned 🙂
   tak for omsorgen <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil ogsaa vildt gerne til La Santa alene, men jeg synes, det er helt vildt dyrt med en lejlighed kun til mig. Har I andre delt et vaerelse med en fremmed eller bare betalt prisen? Rigtig god ferie, Maya! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Jeg har bare betalt prisen 🙂 – men det er sindssygt dyrt! :/. … Havde været smart at dele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg delte lejlighed med en fremmed, og det fungerede upåklageligt. Som regel bruger jeg også meget lidt tid i lejligheden når jeg er afsted. – det er jo om at udnytte aktiviteterne og nyde det gode vejr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Jeg så slet ikke lige at det stod nogen steder, at man kunne dele med en fremmed 🙂 så det var slet ikke i mine tanker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror virkelig det er sundt at kunne rejse selv 🙂 og mega sejt og modigt 🙂 Det kunne jeg også rigtig godt tænke mig en dag 🙂 Glæder mig til at høre om turen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Maya. Jeg elsker at høre når folk selv tager ud og rejse. Jeg har været afsted over nogen gange og de mest specielle var da jeg tog til Taiwan i 3 uger. Kendte dog en der boede i Taiwan, men hende så jeg kun 5 dage ud af de 3 uger. Den sidste ferie var faktisk den jeg var mest nervøs for: Charterferie på Kreta alene i en uge. Det er om nogen en ferie for par og familie. Og jeg mødt da heller ikke mere end en der rejste alene, Lise på 86 år. Og ved du hvad, jeg havde den BEDSTE ferie!
  Jeg håber du får en rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Fedt! Jeg har faktisk gjort nøjagtigt det samme som dig. Jeg havde længe drømt om La Santa, og ingen i min omgangskreds er lige til det, så jeg tænkte nu skal det være. Jeg skal dog dele værelse med en.
  Men jeg glæder mig mega meget på trods af, at jeg rejser alene.
  Jeg er sikker på, at det bliver skøn oplevelse for os begge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Maya. Jeg gjorde det samme som dig for 3 år siden, havde også længe drømt om at komme til La Santa. Jeg bestilte en rejse til Club La Santa 14 dage – Alene. Og så alligevel ikke… jeg valgte at være en del af en gruppe af andre der også rejste uden partner. Jeg var MEGET spændt da jeg tog afsted, men jeg havde den mest fantastiske ferie hvor jeg helt selv kunne bestemme hvad jeg havde lyst til… ville jeg være for mig selv var det helt accepteret men jeg havde samtidig mulighed for at finde nogen der gad at lave det samme som mig og havde nogen at spise og feste med 😊 Jeg har nu været på La Santa 8 gange siden og tager afsted igen til januar med samme koncept… prøv at tjekke det ud: singleture.dk (og nej det er ikke dating😊) eller under Club La Santa’s events på deres hjemmeside. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv og har lært mange skønne mennesker at kende. Men pas på det er en dyr hobby at få 😉 Ønsker dig den bedste ferie til Club La Santa – du vil ikke fortryde det 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Tanja. Jeg har godt hørt om konceptet 🙂 – faktisk fra min mor.
   Men jeg troede nok at det var for en lidt ældre målgruppe? Hvad er din oplevelse 🙂 ?
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 sunde idéer til morgenmaden