Salat til mortensaften eller julemiddag

Skønhed: Mine favoritter

dd

Det er ved at være lidt tid siden, at jeg sidst har lavet et indlæg om mine skønhedsfavoritter. I dette indlæg er der de ting, som jeg elsker at bruge lige nu. Nogle af dem har jeg brugt i lang tid, mens andre er relativt nye. Jeg er ikke typen som kun bruger ét mærke, men jeg kan godt lide at udvælge mine favoritter. Måske der er noget af det, som I kan bruge.

Biotherm bodylotion: Denne bodylotion har jeg engang fået i gave, men jeg synes den er så skøn. Den har en praktisk dispenser, så man ikke doserer for meget creme. Jeg bruger den når jeg har været i bad.

Elizabeth Arden Eight hour creme: Eight hour er jo virkelig en klassiker, og jeg har brugt den i årevis. Ikke desto mindre er jeg fortsat imponeret over, hvor effektiv den er. Den er altså et lille mirakel. Hvis jeg har et lille så i ansigtet fx. efter en urenhed, så får den såret til at hele utroligt hurtigt. Derudover bruger jeg den indimellem til de tørre læber her om vinteren.

Bioderma makeup fjerner: Jeg blev tippet om denne makeup fjerner fra BioDerma – og den fjerner virkelig effektivt makeup, Den er blid og genere ikke øjnene.  Dette produkt kan man også bruge til at rense huden. Den indeholder ekstrakter af agurk og lakridsrod.

Bioderma micellar water:  Ovenstående bruger jeg primært til at fjerne makeup, og så denne til at rense min hud.Denne miccelar water er specielt lavet til kombineret og fedtet ud. Det renser huden og afhjælper tilstopninger.  Den er blid – men frisker huden op. Jeg bruger den om aftenen når jeg har fjernet makeup.

M2 Eyelash Serum: M2-serum behøver nærmest ikke en yderligere forklaring. Det er SERUM der får dine øjenvipper til at vokse sig lange.  Det virker sindssygt godt – og jeg har allerede brugt et par stykker. Effekten aftager naturligvis efter nogle uger efter man stopper med at bruge produktet, da vipperne jo falder af med tiden – og ny vokser ud.  Man kan dog sagtens fortsætte med at bruge produktet for at bevare virkningen. Den skal påføres som en flydende eyeliner ved sengetid 1 x dagligt.

Pudder MAC: Denne pudder synes jeg er vildt god. Den holder i mange timer, og modvirker at man kommer til at se “skinnende” ud.

Nilens Jord blush:   Denne blush har jeg brugt i flere år, når makeuppen skulle være lidt “finere”, så påfører jeg lidt blush på kindbenene. Jeg kan virkelig godt lide Nilens Jord’s produktet. Den er parabenfri og parfumefri.

Origins drink up intensive overnight mask: Jeg brugte denne maske for et par år siden, men har for nyligt købt den igen. Jeg elsker duften af den. Jeg bruger den et par gange om ugen om natten. Det er en fugtgivende maske som forebygger udtørring og tegn på tidlig ældning.

Maria Nila Shampoo :  Min yndlings shampoo er fra Maria Nila. Den gør mit hår blødt og lækkert – uden at blive fedtet. Jeg har faktisk købt en shampoo med 1000 ml, fordi den har en dispenser på, hvilket er nemmere at dosere – og så holder den selvfølgelig i virkelig lang tid.

Hvad er jeres favorit produkter? Noget i vil anbefale mig 🙂 ?
Maya

 

4 kommentarer

 • Jeg vil gerne anbefale concealer fra det danske mærke Miild. Allergivenlig, øko, svanemærket og virkelig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Tak for den anbefaling Stinna 🙂 – Jeg mangler faktisk en god concealer! 🙂 Så måske jeg skulle overveje den!
   Har også hørt meget godt om Miild! 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil klart anbefale Cliniques High Impact mascara. Det var den første mascara jeg fik, og selvom jeg har prøvet flere forskellige gennem årene, er det altid den der har været bedst! Lidt krydret pris, men giver vipperne den perfekte kombi af fylde og længde 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Louise 🙂
   Det lyder som en god mascara 🙂
   Jeg bruger Helena Rubinsteins mascara (den med leopard) – den er virkelig også god! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat til mortensaften eller julemiddag