En god start på dagen

At tage én dag af gangen..

_mly0177-2skaermbillede-2017-11-21-kl-13-41-24
Bluse / Ur
Når min kalender strammer grebet om mig og jeg ikke kan se nogle huller, så går jeg altid lidt i panik. Sådan en periode er det lige nu; der er mange ender som skal nå sammen før jeg om en uge kan rejse på ferie. Jeg tror de fleste kender scenariet; at man gerne vil nå så meget som muligt før en ferie..

Når jeg ser på tingene i min kalender isoleret set så er det ikke opgaver eller arrangementer som stresser mig, fx. en julefrokost – og en én-dags tur til københavn. Problemet er når jeg ser på summen af de forskellige arrangementer, arbejdsopgaver og en bog der skal sendes i tryk om lidt, så kan jeg godt føle at kalenderen er lidt for “tight”.

Min veninde Maria sagde til mig igår: Bare tag én dag af gangen, Maya. Og selvom det lyder som det mest simple råd i verdenen, så ved jeg at hun har fuldstændig ret.
Man kan sagtens tåle stress i en kortere periode, hvis bare man ved at det  “letter” igen. Lige nu prøver jeg derfor bare at være i dét – og acceptere at det er en travl periode.
Jeg mærker virkelig at jeg er meget sensitiv, når det handler om planlægning. Jeg er ofte lidt “tidspessimist” – og stresser over, hvis jeg ikke føler, at jeg har tid nok til rådighed. Jeg har brug for mange huller og Maya-tid så jeg virkelig kan lade op – alene. Kender I det?

I dag er jeg sammen med Mette – og vi talte også om, hvor vigtigt det er at planlægge det hele ned til mindste detalje.  Jeg holder altid øje med klokken og går derfor altid med ur; enten et pulsur eller et af de fine armbåndsure fra Daniel Wellington som jeg har på i dag. Faktisk har jeg fået en kode, som jeg kan dele må dele med jer, hvis I også vil have et af de fine ure eller kan bruge koden til en julegave.
I dag har vi haft en arbejdsdag sammen og mens jeg udgiver dette indlæg er hun netop ved at putte Amilia. Jeg bliver her til i morgen, da vi så kan nå noget arbejde i morgen. Men nu vil jeg trække stikket – og så vil Mette og jeg tage en hyggeaften, for det skal der også være plads til. God aften til jer <3.
skaermbillede-2017-10-01-kl-14-54-36Koden: MAYADROEM15 giver 15% rabat  på alt hos Danielwellington.com
Fra 23-27. november fejrer Daniel Wellington “Black Friday-weekend” – og her giver de 25 % rabat på deres DAPPER collection.  Og ALLE får en ekstra “strap” med når de køber et ur.
På alle bestillinger fra d. 1 november kan man få urene i en fin julebox med tilhørende armbånd: her. . <3
_mly0176
img_6573

Maya

2 kommentarer

 • Majken

  Hvor længe gælder rabatkoden med de 15% til DW?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   I hvert fald til den anden side af jul 🙂
   Kh. Maya

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på dagen