At tage én dag af gangen..

Fine fredagsfornemmelser

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

img_6929

skaermbillede-2017-11-21-kl-13-41-24
Sweatshirt: Only/ Støvler: Pavement  (Begge dele med minus 25%) 

Jeg er lige kommet hjem fra Ikast, hvor jeg har besøgt Mette. Vi har lavet en masse arbejde sammen, og så har der heldigvis også været tid til både træning, leg med Amilia, gåture med Erwin og venindehygge. Selvom jeg netop er kommet lidt træt hjem til lejligheden, så har jeg bare sådan en lykkefølelse i kroppen. Jeg nyder virkelig at være sammen med Mette; hun er både min tætteste kollega og en virkelig god veninde. Jeg tror også mit humør er godt fordi, at det i dag er fredag – og at jeg skal nogle skønne ting i weekenden. I dag er der faktisk også blot 1 uge til at jeg rejser på ferie til Lanzarote – og jeg har netop købt en pose bland selv slik til i aften – så der er jo slet ikke nogen grund til ikke at smile… 🙂

En anden ting der også kan få mig i godt humør er shopping – og i dag er det Black Friday, hvilket i helt sikkert har opdaget, derfor sidder jeg lige nu og kigger efter, hvor jeg kan spare nogle penge. I dag fejres der virkelig Black Friday hos Stylepit – som I kan finde her. Jeg manglede lidt et par pæne støvler, når jeg indimellem har almindeligt tøj på. Derfor har jeg købt disse VILDT fine støvler fra Pavement med 25% rabat.  Jeg synes de er meget normale i størrelsen, selvom de har en lidt spids snude. Jeg synes Pavement laver mange fine støvler, du kan se dem alle her, som er med 25% rabat. Jeg synes især disse 3 par er utroligt flotte:
“Karen”/“Rebecca” / “Louise”
befunky-collage

Den fine sweatshirt er fra Only – og er også sat ned med 25% – og derfor koster den kun 195 kr, den kan du finde her – og i lyserød med 50%: her. Jeg synes den super fin til hverdag. 🙂
Jeg har også nogle andre ting i kikkerten blandt andet denne fine jakke, en skøn sort nike hoodie og en flot blonde bh. Derudover opdagede jeg også lige at man kan få en af mine yndlingsparfumer i en fin gaveæske, den dufter så skønt!

Processed with VSCO with c3 preset

skaermbillede-2017-10-01-kl-14-54-36
Hvis du lige skal købe julegaverne, eller du ikke lige kan beslutte dig nu – så har jeg fået lov at dele en rabatkode med jer til Stylepit.dk , som gælder næsten helt indtil jul.
Spar 15% med koden MAYA15STYLEPIT  ved køb for minimum 599.00 DKK

Gælder i perioden: 28.11.17- 22.12.17. Koden kan ikke bruges i kombination med andre koder eller rabatter. 
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tage én dag af gangen..