Fine fredagsfornemmelser

6 skønne vegetarretter

vegetarretter

I dag kommer der 6 skønne vegetaretter. Jeg forsøger at have 1-2 dage uden kød. For det første synes jeg det er nemt, fordi jeg altid har kikærter, bønner og linser – og derfor ikke behøver at handle ind. Derudover synes jeg at man kan lave en masse lækre opskrifter uden kød. Jeg har udvalgt 6 af mine nyeste – og lækreste opskrifter til jer i dag.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om I har dage uden kød?  🙂 – og hvilke vegetariske retter i godt kan lide? ..

p1110354
Indisk Dahl 

p1100329
Hokkaido Suppe
vegetar3
Gryderet med kikærter

p1100378
Majspandekager med hokkaido deller

dsc03947Gulerodssuppe 

lasagne-3
Lasagne med bønner 

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine fredagsfornemmelser