Full body træningsprogram til den travle juletid

Chili sin carne

p1120146

Meatfree-monday har jeg efterhånden kørt i en del uger – både i virkeligheden og på bloggen, hvad synes I om det? .. Jeg synes det er rart at udvide sin horisont lidt – og jeg tror faktisk at det at skære lidt ned på kød kan være godt, for mange ting.  I dag vil jeg dele en af mine almindelig livretter i en vegetarisk version, nemlig chili sin carne! .. Jeg var lidt skeptisk inden, men må indrømme at jeg faktisk ikke savnede kødet. Tilgengæld oplevede jeg personligt en lidt bedre fornemmelse i maven bagefter. Jeg tænker man kan variere grøntsagerne i retten som man har lyst. Jeg synes især at det var lækkert med svampene! 🙂

Chili sin Carne 
(2 personer)
1 spsk olie
1 løg
1 rød chili
Krydderier: Fx: 0,5-1 tsk spidskommen, 1 tsk paprika, 1 tsk chiliflager
100 g champignon
1 rød peberfrugt
1/2 squash
1 ds. hakket tomat
1 grøntsagsbouillon
4-5 laurbærblade
1 ds. kidneybønner
30 g mørk chokolade
Salt & Peber

Start med at svitse løg og chili i olie sammen med krydderierne.
tilsæt hakkede grøntsager: champigning i skiver og små stykker af peberfrugt og squash.
Tilsæt hakket tomat, grøntsagsbouillon og laurbærblade.
Lad det simre ca. 10-15 minutter.
Tilsæt kidneybønner og mørk chokolade og lad det simre ca. 5minutter.
Smag til med salt og peber.

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Full body træningsprogram til den travle juletid