Chili sin carne

Grønkålssalat med avocado & honningristede cashewnødder

p1120209p1120219
Her kommer en skøn salat, som I kan bruge til juleaften eller julefrokoster. I min optik skal der være en grønkålssalat eller en rødkålssalat til julemiddagen. Denne her kunne være et frisk bud, som en kontrast til den fede julemad !:) .. I må gerne skrive, hvad der er i jeres favorit julesalater.

Grønkålssalat
(4 personer som tilbehør)
250 g grønkål
En håndfuld vindruer
2 avocado
1 granatæble

Nødder:
40 g cashewnødder
1 tsk honning

“dressing”:
Saften fra 1 citron
1 spsk olivenolie
salt & peber

Skyl grønkålen og fjern de fra stilkene.
“Massér” grønkålen så det bliver blødt og riv de i små stykker.
Skær avocado i små tern.
Tag kernerne ud af granatæblet.
Skyl vindruerne
Rist nødderne på en pande – og tilsæt honning.
Rør dressingen sammen og hæld over.

Maya

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili sin carne