Jeg er på Lasanta Sport - Alene!

Sådan var det at være på ferie, alene!

img_7606

At rejse alene? 
Jeg er netop kommet hjem efter to uger på Lanzarote. Det som var anderledes for mig på denne rejse var, at jeg tog afsted helt alene. Det er noget jeg har drømt om i mange år – og for nogle måneder siden besluttede jeg at min næste ferie skulle være selv. At valget faldt på Lasanta Sport var ikke tilfældigt; for her tænkte jeg at chancen for at falde i snak med andre nok var større – og om ikke andet, så vidste jeg at det var et sted, hvor der var en masse at give sig til! Jeg havde også hørt at mange rejser dertil alene. Der findes endda “singleuger” – som jeg dog ikke havde meldt mig til.
Først og fremmest, så er jeg virkelig virkelig glad for at jeg gjorde dét.  Det har været en fantastisk ferie – og en virkelig god oplevelse med at rejse alene – og jeg gør det helt sikkert igen! 🙂

At have brug for alenetid
Jeg er typen der har brug for meget alene tid, jeg lader virkelig op når jeg kun er mig selv. I hverdagen er jeg vant til at være meget alene; jeg er selvstændig med hjemmearbejdsplads, jeg spiser oftest alene, jeg har mange aftener uden planer mm. Det skræmmer mig ikke at være alene, tværtimod stresser det mig med for mange aftaler.  Alligevel var jeg da skeptisk for at skulle rejse alene, for det er jo noget helt andet. En ting er at være alene i sine vante rammer, men hvad så når man rejser tusinde kilometer væk? ..

Forskellen på at være alene og være ensom
For mig er der stor forskel på at være alene – og på at være ensom. At være alene er noget jeg oftest selv vælger – og hvor jeg sagtens kan have det godt. Ensomhedsfølelsen rammer mig da også engang i mellem og den kan være svær at arbejde med.
Der var kun en snert af ensomhed den dag jeg ankom og mit hoved var fyldt af tanker; “Hvad har jeg rodet mig ud i?” – “Vil det blive en god ferie?” – “Kommer jeg til at tale med nogen?”, “Skulle jeg have blevet hjemme?” osv. osv.
Jeg hoppede hurtigt i træningstøjet og fandt frem til fitnesscenteret  – og oplevede at det at træne, gav mig ro i kroppen-og at jeg nok følte mig lidt hjemme. Senere var der en rundvisning på stedet og allerede dér kom jeg i snak med en jævnaldrende pige, som også rejste alene… 🙂

Når ét bekendtskab bliver til mange
Hurtigt fandt jeg ud af, at en pige jeg kendte hjemmefra arbejdede som greenteam dernede. Og derfor blev jeg allerede på min anden aften inviteret ud at spise med hende og 2 kollegaer.. Og den oplevelse gjorde, at jeg følte at det gav mening at rejse alene, for jeg var ikke taget ud at spise med dem, hvis jeg havde rejst sammen med én. Vi havde en hyggelig middag – og fra at kende 0 – så “kendte” jeg allerede 4.  De fire blev til syv, da jeg pigen jeg kendte hjemmefra fik besøg af 3 veninder om mandagen – og dem kom jeg også til at bruge meget tid sammen med. Om mandagen er der show – og efterfølgende går man på diskoteket på Lasanta og fra at kende et par stykker -ja, så kom jeg jo til at snakke med rigtig mange… Jeg har mødt sååå mange søde mennesker, som virkelig er gået under huden på mig. Jeg følte slet ikke at jeg havde tid nok, der var flere jeg gerne ville have tilbragt meget meget mere tid med.

At være åben
At rejse alene gjorde mig meget åben for at møde nye mennesker. Jeg er nok også ret udadvendt – og det er naturligt for mig at smile – og virke imødekommende. Derfor tror jeg heller ikke,  at jeg deltog på ét eneste hold uden at komme i snak med minimum én. Jeg har snakket med SÅ mange forskellige typer af mennesker – og det kan godt være at jeg ikke altid fangede deres navn, men de bidrog til at det hele blev en god oplevelse. For der er ikke langt fra at have talt med en på et hold – til at man også siger hej – og får en snak hvis man mødes dagen efter. Jeg havde hjemmefra besluttet, at jeg ikke ville sige nej til oplevelser  og sociale arrangementer og derfor sagde jeg ja til de muligheder jeg fik middage, træningsaftaler mm. og det er jeg rigtig glad for.

Det er ikke sidste gang
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg besøger Lasanta Sport – og det er i hvert fald heller ikke sidste gang, at jeg rejser alene. Næste gang tror jeg det skal være et sted, som er endnu mere ude af min komfortzone.
En af de kommende dage kommer mit indlæg om Lasanta Sport, så hold øje – og stil gerne spørgsmål, hvis der er noget konkret du gerne vil vide. <3
Maya

2 kommentarer

 • Jane

  Hvor er du sej💪Maya. Jeg har også overvejet at rejse alene, men har bare ik turde gør det, da jeg har fuldstændig samme tanker som du havde, inden du tog afsted. Men nogen gange skal man bare hoppe ud i det og udfordrer sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Jane 🙂 – Jeg tror altså på at det give en nogle ret unikke oplevelser. <3 – men man skal selvølgelig turde.
   Men måske starte i det små – en weekendtur eller en form for grupperejse 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er på Lasanta Sport - Alene!