Årets 10 mest populære opskrifter

Årets 10 mest læste indlæg

Processed with VSCO with c1 preset

Igår delte jeg de 10 mest populære opskrifter på bloggen. I dag er det kommet til de almindelige indlæg. Min blog handler jo primært om sundhed og træning, men indimellem skriver jeg også nogle mere personlige indlæg – og de falder ofte i god jord hos jer. Der er i hvert fald flere personlige indlæg på denne topliste, end sundhedsindlæg. Jeg synes egentligt det er enormt dejligt, at I også er interesserede i at vide hvad der rør sig i mit liv. Jeg kan også mærke at bloggen er blevet meget mere personlig i 2017 – og jeg håber at den udvikling fortsætter i 2018 – og det håber jeg selvfølgelig at I er enige i.  Jeg fortsætter naturligvis også med at dele indlæg om min passion for sundhed og træning. <3

1. At være single, dating og tinder  – Dette indlæg blev læst helt ekstremt. Jeg åbnede virkelig op for, hvordan jeg havde det med at være single – og især hvad jeg synes om “nutidens” måde at date på med tinder osv.. Jeg tror der var mange af jer der kunne relatere til dette indlæg.
2. Jeg vil ikke gå på kompromis med kærligheden – Endnu et følelsesladet indlæg om at være single. For jeg vil hellere vente på den rette, end at jeg skal gå på kompromis med den kæreste jeg drømmer om. Det handler også om tomrummet mellem at have været i et forhold – og være klar til at indgå et nyt.
3. 5 effektive programmer til intervalløb  – Der var intervalløb på programmet – og masser af inspiration at hente.
mly5501
4. Årsager til at du får oppustet mave  – At have en oppustet mave er et reelt problem for mange. Så jeg deler et par råd i indlægget. 🙂
5. Træningsprogram til kvinder – styrke og vægttab Et hårdt 2 split program med 2 forskellige programmer, et virkelig godt men hårdt program.
6. At miste sit drive  – om udbrændthed – I efteråret følte jeg mig stresset og udbrændt. Det er noget der har taget lang tid at komme igennem, men efter en ferie er jeg endelig ved at få min energi tilbage. <3
7. “skal du så aldrig være sygeplejerske?”  Et spørgsmål jeg ofte hører..
8. Om at være særlig sensitiv  – Den første gang jeg skrev et indlæg om at være særlig senstiv, som i heldigvis tog rigtig godt imod.
9. Meniskskade Min verden væltede da jeg i efteråret fik at vide, at jeg har en meniskskade…
10. Træningsprogram: 2 split  – Et af de første hele programmer jeg delte, et 2 split. Som blev utrolig populært. Jeg synes stadig det er et rigtig godt program. Et program der helt sikkert vil give resultater på styrkefronten.

Er der nogen indlæg som har gjort indtryk på dig – sat nogle tanker i gang?
Er der noget i gerne vil læse mere om? 
Hvad er det bedste/mest brugbare indlæg du har læst i år? 
Bruger du træningsprogrammer eller opskrifter?

Processed with VSCO with c1 preset

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets 10 mest populære opskrifter