Cremet pastaret med kylling og spinat

p1130549p1130562
Mums,  denne pastaret er altså bare SUPER lækker! Jeg eeeelsker pastaretter. – og JO man må gerne spise pasta engang i mellem.  Jeg gider ikke gå ind i hele kulhydratdiskussionen her.. men bare fortælle, at jeg i hvert fald sagtens spiser pasta, ris, kartofler osv. til aftensmad de fleste dage!

Cremet pastaret 

(4 personer)
3-400 g kylling
1 spsk olie til stegning
Krydderier: Fx. 1 tsk karry, 1 tsk paprika, 1 tsk chiliflager, 0,5 tsk spidskommen
100g champignon i skiver
3 forårsløg
1 fed hvidløg
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 dl vand
Den fede den af en kokosmælk  (af en dåse på 400 ml)
200 g spinat
1/2 chorizo pølse
Salt og peber
Tilbehør: Frisk pasta ca. 250 g
Topping: Frisk persille

Start med at skære kyllingen i mundrette stykker.
Svits kylling på en pande med olie og krydderier. Når det nærmer sig at være færdig, så tager du det op på en tallerken.
På panden svitser du svampe, forårsløg, hvidløg og løg.
Tilsæt peberfrugt i tern.
Kom vand på panden.
Tilsæt spinat – og lad det simre lidt.
Sæt vand over til pasta.
Tilsæt kokosmælk til grøntsagerne.
Kom kyllingen og pastaen over på panden. Lad det simre nogle minutter.
Smag til med salt og peber.
Skær chorizo i tern og steg på en pande.
Drys med chorizo og frisk persille.
Velbekomme.

p1130576
Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.