Træningsprogram til kvinder - 2 split

En dejlig weekend i sigte (Vind 1500kr til Stylepit)

img_8473

unnamed-2

Glimmersæt: Bluse / Bukser

Jeg sidder lige og ordner de sidste ting ved computeren, inden weekenden står for døren. Jeg har været syg med influenza i næsten en uge, så det har været en hård omgang. Derfor er det ikke desto mindre dejligt, at det nu er weekend – og jeg har nogle skønne ting i vente.
I aften står den på god mad og xfactor i dejligt selskab, og i morgen skal jeg hjem og besøge min familie på vestkysten. Min familie har endnu ikke set min bog, og jeg glæder mig så meget til at se skal have den i hænderne. Jeg glæder mig så meget til at se deres ansigtsudtryk – og bare høre, deres kommentarer når de sidder og bladrer de mange sider igennem.
Jeg har i månedsvis været meget optaget af mit bogprojekt, så det er virkelig en forløsning at jeg nu kan være til stede når jeg er sammen med mine veninder og familie. Jeg glæder mig bare til, at vi skal lave god mad, snakke og hygge.

I dag er jeg hoppet i det fine glimmersæt fra Vero Moda (Bluse / Bukser), som er super fint, men også afslappende på samme tid. Bukserne har elastik, så der er plads til at spise lidt ekstra gode sager , men det er alligevel så pænt et sæt at man kan bruge det til hverdag og finere brug. Det er en anelse stort i størrelsen, jeg har small på, men jeg skulle nok have valgt xs – bare et lille tip. Det fåes i 2 farver: sort og grøn, men jeg har valgt det sorte sæt.  Måske er det netop dette sæt du skal vælge, hvis det er dig der bliver den heldige vinder, af denne skønne weekendkonkurrence. Jeg har nemlig fået lov at udlodde et gavekort til STYLEPIT.
img_8471

Konkurrence
Vind et gavekort til Stylepit på 1500 DKK.
For at deltage skal du skrive en kommentar til indlægget her med, hvad du ville bruge pengene på, på stylepit.dk 
Du må meget gerne sætte et link ind med, hvad du ville vælge.  <3
Konkurrencen løber til d. 10. februar 2018 og vinderen får direkte besked via. mail.

Vinderen er:  Rikke Jensen: “Wow en fed gave. Jeg er i gang med den helt store kostomlægning og træningsprogram, efter to år med menisk og bruskskade i knæet, der har gjort at jeg desværre tog en del på. Heldigvis bærer den nye livsstil noget godt med sig, og bukserne begynder at blive løse. Derfor vil jeg helt sikkert bruge gavekortet til et par nye jeans og så de lækre bukser du har anskaffet dig.” 

Maya

175 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til kvinder - 2 split