Grøntsagstærte med svampe og løg

Ristaffel – Kylling i karry med topping

p1140441
p1140421p1140378

Ristaffel er vist lidt en 90’er ting – men noget siger mig, at det altså er kommet lidt op i tiden igen. Jeg kommer altid topping på sådan en kylling i karry ret, for ellers kan det altså godt blive lidt kedeligt. Jeg har i dag lavet en meget simpel ret – og så er det altså meningen at man kan pifte den op med de her lækre toppings. Jeg kommer med lidt inspiration til, hvad man kan bruge – men kun fantasien sætter grænser. I min optik er peanuts og kokos i hvert fald obligatorisk.

Kylling i karry
(2-3 personer)
Ole til stegning
2 løg evt. rødløg
4 forårsløg
1 rød chili
1 spsk karry
2 kyllingfileter
1-2 røde peberfrugter
1 ds kokosmælk
1 æble
1 lime

Tilbehør: 
Ris

Toppingidéer: 
Banan
Rosiner
Æble
Peanuts
Kokos
Granatæbler
Hakkede mandler
Mango
Yoghurt
Radisser
Ananas
Bacon
Mandariner
Mango chutney
Forårsløg
Peberfrugt
Gulerødder
Avocado
Rød chili
Bær
p1140431
Start med at svitse løg, forårsløg og chili i lidt olie.
Tilsæt karry, så den kan blive “brændt” lidt af.  Tilsæt evt. flere krydderier, hvis du har lyst.
Tilsæt kylling skåret i mundrette stykker.
Lad det svitse af.
Tilsæt peberfrugter i små stykker.
Tilsæt Kokosmælk og lad det simre ca. 10 minutter.
Tilsæt hakket æble og limes saft og lad simre et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Server med ris og toppings.
p1140401
Maya

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagstærte med svampe og løg