20 hårde finishere til din træning

4 skønne supper til den kolde tid

suppeÅh, hvor vinterkulden bider i disse dage. Jeg er ikke så meget til vinter må jeg indrømme. Det hjælper dog lidt på det, at spise nogle skønne varme supper – og drikke en masse skøn the. I dag vil jeg gerne dele 4 skønne supper.  Min favorit er thaisuppen, som har SÅ meget lækker smag! MUMS.  Jeg synes selvfølgelig at de alle er værd at prøve. <3 I må meget gerne tagge #Mayadroem på instagram, hvis i kaster jer ud i nogle af opskrifterne, det elsker jeg at se! p1130048Thaisuppe 
p1100325Hokkaido Suppe
dsc03945
Gulerodssuppe 
p1040732Spizy grøntsagssuppe med krydrede kikærter 

Maya

4 kommentarer

 • Tina

  Tak for dejlig vinter spise inspiration:-)
  Jeg er en suppe elsker.
  Rigtig god dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Ja suppe er så lækkert!
   Også god dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Olalla

  Uuuh det er altid så dejligt med en god suppe i de her vintermåneder og når man ligger syg😋 Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Sofia 🙂
   ja så er det skønt med en varm portion suppe.
   Rigtig god bedring.

   Knus M

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 hårde finishere til din træning