Sund Gulerod-rødbedesuppe

p1140489p1140460
Denne suppe er altså lidt sjov. Det er nemlig 2 supper som skal blandes sammen, hvilket giver et utroligt dekorativt udtryk. Du kan naturligvis også vælge blot én af supperne, for de smager også skønt hver for sig. Du kan også blande supperne sammen fra en start – så du får en flot pink suppe.

Elsker du supper?  – Så find 4 lækre supper: her. 

Jeg vil skønne at der er mad til 2 personer af hver suppe  – så til 4 personer i alt.

Gulerodssuppe
(2 personer)
1 tsk olie
2 løg
1/2 rød chili
Krydderier: Karry, paprika, chiliflager, salt og peber.
230 g kartofler
350 g gulerødder
1 bouillon
ca. 6 dl vand

Topping
Frisk basilikum
Salt & Peber

Svits løg, chili og krydderier i en gryde med olie.
Skræl kartofler og gulerødder – og skær dem i mundrette stykker.
Kom dem op i gryden med vand så det dækker.
Lad suppen koge til grøntsagerne er helt møre.  20-30 minutter
Tag væsken fra – og gem dem.
Blend suppen med en stavblender.
Tilsæt væsken til den får den ønskede konsistens.
Hvis du skal blande den sammen med den anden suppe – så skal suppen være ret tyk, således at det ikke bare blander sammen.
Server suppen varm med frisk basilikum.

Rødbedesuppe
(2 personer)
1 tsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
100 g kartofler
350 g rødbeder
1 bouillon
Krydderier (rosmarin, salt og peber)
ca. 4 dl vand

Topping
Frisk basilikum
Salt & Peber

Svits løg, hvidløg og krydderier i en gryde med olie.
Skræl kartofler og rødbeder – og skær dem i mundrette stykker.
Kom dem op i gryden med vand så det dækker.
Lad suppen koge til grøntsagerne er helt møre.  20-30 minutter
Tag væsken fra – og gem dem.
Blend suppen med en stavblender.
Tilsæt væsken til den får den ønskede konsistens.
Obs. Hvis du skal blande den sammen med den anden suppe – så skal suppen være ret tyk, således at det ikke bare blander sammen.
Server suppen varm med frisk basilikum.

p1140474
p1140455

Maya

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.