Sundere mazarintærte

6 skønne og sunde salater

befunky-collage

Engang bestod en salat for mig af majs, agurk, gulerødder og iceberg. Det kunne ikke være anderledes. I min optik lyder det ret kedeligt nu, men som barn var jeg utroligt kræsen – og mine forældre var nok bare glade for, at de fik lidt grønt i mig. I dag elsker jeg grøntsager – og eksperimenterer ofte med forskellige salater. I dag deler jeg 6 skønne og sunde salater, som er nogen af mine favoritter. Jeg kan bedst lidt når en salat får lidt sødt fra fx. frugt – og noget sprødt fra fx. nødder.
p1110922Rødkålssalat med grape
p1140655Blomkålssalat p1100530Quinoa salat med Sweet Potato 
p1100193Salat med brombær og figner
p1020361-2
Salat med Hokkaido 
p1020379Cremet blomkålssalat 
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere mazarintærte