Salat med bagte gulerødder

Fine forårsnyheder fra Adidas

befunky-collage

unnamed-2
Da jeg igår postede et billede på vej til træning iført denne vindjakke fra Adidas, fik jeg virkelig mange beskeder på Instagram. Det er som sagt en vindjakke – altså en super lækker forårsjakke, men man kan altså sagtens bruge den indendørs i min optik. Den findes dog også som en almindelig sweatshirt, som virkelig også er flot. Vindjakken er lidt stor i størrelsen, hvilket jeg ofte oplever at Adidas er. Derfor havde jeg bestilt den i str. 34 – og den er stadig meget “oversize” – jeg er normalvis en small/36, hvis I kan bruge det som vejledning.  Der er jo også lidt forskel på, hvor løs man gerne vil have dén.  Sammen med jakken bestilte jeg også en sort cap, som jeg synes er virkelig nice. Jeg har aldrig gået med kasket og synes faktisk det er lidt grænseoverskridende, men jeg synes det er vildt pænt til andre så jeg skal nok bare vænne mig til det. 🙂
Jeg var også utrolig tæt på, at bestille nogle af de nye Adidas sneakers, for gud hvor kunne de være fine her til foråret.  Jeg bestilte dog disse fra Puma i stedet, som også er virkelig flotte, og som passer perfekt til mine fødder. De er i øvrigt også store i størrelsen, så tag ét nummer mindre!
Jeg skal nok dele et par ordenlige billeder med jakken på snart 🙂

Hvid kasket / Sort kasket /  T-shirt  / Vind jakke 
  Primetime sneakers lilla  /Sweat Swift run sneakers pink  /  Adidas Primeknit Sneakers 

Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre.
(ordren skal være på over 199kr)
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med bagte gulerødder