De bedste proteinpandekager & noget om protein

At gå sporty klædt til hverdag

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with c6 preset

unnamed-2

 Puma skoVind jakke /De bedste Jeans fra Dr. Denim/Kasket fra Adidas

Jeg har næsten altid træningstøj på – eller noget andet som er lidt “sporty” i looket. Jeg synes, at det passer godt til mig, og det jeg laver til hverdag, men mest af alt, så er det fordi at det er så behageligt. Når jeg er færdig med min træning om morgenen, så hopper jeg som regel i noget andet comfy tøj. Jeg føler mig klart bedst tilpas i sådan noget lidt træningsagtigt, men selvfølgelig har jeg også indimellem noget lidt ‘finere’ på.

Jeg går ikke så tit i jeans, men når jeg gør, så er det stort set altid denne model fra Dr. Denim. De er nemlig højtaljede – og har godt med stretch, så de er behagelige at have på.  Jeg har seriøst købt den model i flere år, så virkelig en anbefaling herfra! Jeg kombinerer ofte jeans, med en eller anden sporty hættetrøje eller ligende. Forleden havde jeg den fine Adidas vindjakke på, da jeg tullede rundt i Aarhus sammen med Mette. Det er virkelig skønt, at foråret er kommet – og man kan være endnu mere udendørs.

Vindjakken har virkelig mange af jer spurgt om på instagram, det er altså en super lækker forårsjakke.  Jeg synes også sagtens at man kan bruge den indendørs, jeg har fx haft den på under opvarmningen til træning. Den findes dog også som en almindelig sweatshirt, som virkelig også er flot.
Sammen med jakken bestilte jeg også en sort cap,  som jeg synes er virkelig nice. Jeg har aldrig gået med kasket og synes faktisk det er lidt grænseoverskridende, men jeg synes det er vildt pænt til andre så jeg skal nok bare vænne mig til det. 🙂
Skoene jeg har på er disse fra Puma, som er så gode at have på. Jeg har faktisk bestilt 2 par, fordi jeg gerne ville have et par til træning og et par til udendørs brug. De er i øvrigt store i størrelsen, så tag ét nummer mindre!

 Puma sko / Vind jakke /De bedste Jeans fra Dr. Denim/Kasket fra Adidas
Se mere fra:  Adidas 

RABATKODE
Brug koden STYLEPIT15MAYA og spar 15% på din ordre på hele stylepit.dk

(ordren skal være på over 199kr)

Processed with VSCO with c6 preset

Processed with VSCO with 6 preset

Maya

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Maya,
  Hvordan er bukserne i str.? Hvor godt holder de i farven? Jeg synes nemlig, at mine bukser fra only/vero moda, hurtigt bliver forvasket og lidt grå at se på, på trods af at jeg ikke bruger skyllemiddel, og kun vasker dem efter flere dages brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Camilla 🙂
   Her har jeg en str. small, der er meget stretch i 🙂
   Jeg vasker dem så lidt som muligt – og så altid med vrangen ud af. Så synes jeg de kan være pæne et stykke tid, men de mister også farve med tiden… Men sys de gør det på en måde hvor det ik bliver så grimt, at man ik kan bruge dem 🙂
   Men de har holdt bedre end dem jeg købte fra pieces fx. 🙂

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste proteinpandekager & noget om protein