At gå sporty klædt til hverdag

De bedste træningstights (mine 3 favoritter)

Processed with VSCO with c1 presetMine favorit træningstights

 Jeg har nok et sted mellem 40-50 par tights, men alligevel er det nok de samme 10 par jeg skifter i mellem. Det er også en ekstrem samling jeg har, men ikke desto mindre , så håber jeg du kan få noget ud af at høre om mine 3 favoritter. Dem som jeg bruger igen og igen og igen!! 2XU står mit hjerte nært, jeg synes simpelthen ikke at andre tights kan måle sig med dem! 🙂

Processed with VSCO with c1 preset

1. 2XU Mid-rise: 799 kr. Den klassiske Mid-rise model, er højtaljet og har en bred elastik i livet og ikke nogle irriterende snørre – og har compression. Det er nok disse træningstights jeg bruger aller mest, fordi de bare sidder vildt godt. Jeg havde faktisk fået besked om, at modellen var udgået – men jeg har alligevel fundet et link til dem. Jeg overvejer, at jeg selv skal have et back-up par, hvis mine egne går i stykker eller bliver for slidt. De er en anelse gennemsigtige, så det kan hjælpe at gå et nummer op i størrelsen, men så bliver de også lidt mindre stramme i livet. Selvom prisen er i den høje ende, så er de altså virkelig pengene værd. De holder i årevis, hvis du er opmærksom på at vaske dem korrekt og med vrangen ud af. 2Xu træningstights Findes: her. 

img_6421img_76372. 2Xu Hi-rise Compression tights. 899 dkk. Disse træningstights er MEGET højtaljede, faktisk helt op til navlen, hvilket altså er super rart! Det er en af de nyeste 2xu modeller. Der er mega meget compression i, og strammer derfor ind og løfter måsen en smule. Det kræver dog også lidt arbejde at skrue sig ned i dem, men når de først er kommet på, så bliver de også siddende hvor de skal! De mindst gennemsigtige sorte tights jeg ejer, og derfor en af mine favoritter 🙂 .. Igen er prisen ret høj, men det er tights i en virkelig god kvalitet.  Findes Her.    / Shop mere 2XU: her. 

img_9544
3. Kari Traa Lene tights 299 kr (på tilbud): Disse tights er super fine, til en lav pris. Jeg synes de der mesh detaljer bag knæet er super fine. De er ikke super højtaljede, men høje nok synes jeg. De har ikke kompression, men jeg synes alligevel at de fremhæver benene på fin vis. De er fra den nye Kari traa kollektion. De er så fine, at jeg ofte har dem på til hverdag også. Man kan også få dem i grå.  – Find de blå: her.
Shop mere Kari Traa: her. 

Her shopper jeg oftest sportstøj:
Boozt
Asos
Hummel.dk
Bybutterfly.dk
Maya

4 kommentarer

 • Yasmin Nelander

  Rigtig godt skrevet Maya! Hvis du får mulighed for det, så synes jeg helt bestemt også du skal prøve tightsene fra – IKAIKA – de er bare mega lækre at have på, og så kan man bare på ingen måde se igennem dem! Det er mine top favoritter både i shorts og lange tights! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Yasmin 🙂
   Tak for tippet, jeg kender ikke lige mærket 🙂

   Kh!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er de tredje tights gennemsigtige?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå sporty klædt til hverdag