Nem morgenmad: Blåbær smoothiebowl

Mandagsmotivation: Spar op til 40% på Nike

Der er et virkelig stort sommersale hos Stylepit lige nu, se her. Blandt andet er der en hel masse Nike sat ned, og det ville jeg lige tippe jer om på denne grålige mandag. Jeg har bestilt den fine rosa lynlåstrøje , som er lidt som en tynd sommerjakke og den fine rosa sweat.  Jeg skal nok lige få taget nogle billeder af begge dele, når jeg lige har mulighed for dét. Jeg ville dog ikke vente så længe med at tippe jer om det her gode tilbud, for der er virkelig mange penge at spare – og det er jo altid dejligt! 🙂 ..

Mandagen startede med en klient, træning og et møde – og nu bruger jeg lidt tid foran computeren inden jeg kl 19-21 skal have klienter igen. Det føles som en meget god mandag, hvor jeg får en masse fra hånden!  🙂

Nike Sweatshirt grå 30%  / Nike Lynlåstrøje sort-hvid 30% / Nike Pants 30% 

Lyserød Tshirt 40 % / Nike Lynlåstrøje 40% /Nike Sweat 40%

Nike air max axis 30 % / Nike Dualtone sneakers 30% /Nike thea 30%


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem morgenmad: Blåbær smoothiebowl